h i r d e t é s

Építsd meg a vonatjegyed! – ajándék utazás a Gyermekvasúton

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Építsd meg a vonatjegyed! – ajándék utazás a Gyermekvasúton

2018. február 05. - 07:39

 

Egész februárban nem kell fizetniük az utazásért a budapesti kisvasúton azoknak a gyerekeknek, akik saját építésű LEGO® vonatot mutatnak be a jegyváltáskor.

Forrás: gyermekvasut.hu

A Gyermekvasúton február 28-ig jutalomutazásban részesülhetnek azok a 18 évesnél fiatalabb gyerekek, akik saját építésű LEGO® vonatot visznek magukkal. A jegyvásárláskor a játékból készült jármű bemutatásakor részvételi jegyet adnak ki az utazáshoz. Február 24-én és 25-én a vonal felső szakaszán, Széchenyihegy és Jánoshegy állomás között menetrend szerint közlekedik a Gyermekvasút életnagyságú LEGO® mozdonya. Ugyanazon a hétvégén, Széchenyihegy állomás várótermében egy LEGO® város várja a látogatókat működő közúti és vasúti járművekkel.

A program részletei a Gyermekvasút honlapján:  http://www.gyermekvasut.hu/lego2018/  

Még lehet regisztrálni a február 3-án induló tavaszi gyermekvasutas tanfolyamra, melyre 4., 5. és 6. osztályos jó tanuló gyerekek jelentkezését várják. Bővebb információ a képzésről: http://www.gyermekvasut.hu/rendezvenyek/tf61/

A téli időszakban hétfőn nem közlekednek a vonatok, keddtől vasárnapig óránként indulnak a járatok a végállomásokról. (mavcsoport.hu)


 

h i r d e t é s