h i r d e t é s

Ezért fontos, hogy ismerd a fogkrémek típusait

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Ezért fontos, hogy ismerd a fogkrémek típusait

2021. március 26. - 06:01

 

Kijelenthetjük, hogy a túlkínálat világát éljük. Manapság már sok-sok termékből annyi féle található a boltok polcain, hogy nehéz eligazodni közöttük, melyik a jó és a megbízható, és melyiket célszerű azonnal visszatenni a polcra. 

A kép illusztráció! - Forrás: pexels.com

Ez a helyzet a fogkrémeket illetően is: rengeget márkával lehet találkozni, szinte már abban el lehetne fáradni, ha minden dobozon elolvasnánk az összetételüket. Megtalálni ebből a hatalmas választékból azt, ami saját fogaiknak a tökéletes lehet, valljuk be, nem egyszerű feladat. Azt hihetnénk, hogy a médiában reklámozott termékek lehetnek a legjobb választások, hiszen azt hallhatjuk, mennyire sok pozitívuma van az adott fogrémnek, a modellek fogai is a videókban gyönyörűek és hófehérek, és persze sok fogorvos ajánlja is ezeket.

Hihetünk ezeknek a reklámoknak, tényleg van olyan fogkrém, ami mindenki számára alkalmas lehet? Termesztésen nem, meg kell találnunk azt a terméket, ami nekünk valóban be fog válni!  A Profimed szerint nem árt, ha ezekről tudsz a következő fogkrém vásárlásod előtt. Kezdjük is az elején: pontosan miért is kell nekünk fogkrémet használni? Nem csak azért szüksges mindenképpen fogkrémmel mosni a fogakat, mert segítségével el lehet távolítani a nap során rárakódott lepedéket, de azért is, mert használat közben enyhíti a fogkefe által okozott kellemtelen érzést. Napjainkban rengeteg féle fogkrémmel lehet találkozni, ilyenkor nehéz eldönteni, hogy a fogfehérítős, a fluoridos, a rossz lehelet elleni, vagy az érzékeny fogaknak való lenne a legjobb választás.

Mindegyiknek meg van a mag előnye, éppen ezért mindig érdemes elolvasni a dobozon lévő ajánlást, és persze megnézni az összetevők listáját is. Abban az esteben, ha teljesen tanácstalanok vagyunk, hogy melyik paszta lenne a legjobb a számunkra, érdemes megkérdeznünk a fogorvosunkat! A fenti linken található webáruházban nem csak a legjobb fogkrémek között lehet majd válogatni, de alaposabban bele lehet ásni magukat a fogkrémek rejtelmeibe, hiszen hasznos cikkeket és tanácsokat is megosztanak az oldal készítői, melyek segítségünkre lehetnek abban, hogy saját részre kiválaszthassuk szakember segítsége nélkül is a legjobb fogpasztát.

A Profimed oldalán arra a kérdésre is választ kaphatunk majd, hogy melyek a legjobb fogrémek jelenleg a piacon. Természetesen nem csak a fogkrémen múlik az, hogy a fogaink egészségesek maradjanak, egy sor egyéb eszközre is szükségünk lehet majd. A szájzuhany, az elektromos fogkefe, a fogselyem, vagy a fogköztisztító kefe is szükséges lehet ahhoz, hogy minden lepedéket letudjunk szedni a fogainkról, és a fogközöket is megtisztíthassuk. Ezen a weboldalon minden fogápolási eszközt megtalálhatunk majd, és minden termék esetében megtaláljuk a korábbi vásárlók értékeléseit is. Nem szabad elfelejteni, hogy a legjobb módszer a fogaink egészségének megőrzésében a megelőzésben rejlik, vagyis fektessünk nagy hangsúlyt napi szinten a fogink tisztításra!


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s