h i r d e t é s

Fidesz: Karácsony programja ugyanaz, mint amit korábban Gyurcsány tollba mondott

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Fidesz: Karácsony programja ugyanaz, mint amit korábban Gyurcsány tollba mondott

2021. június 12. - 15:35

Hollik Istvánon keresztül kinyilatkoztatta a nagyobbik kormánypárt azt, amivel már hetek óta tele van a YouTube.

Hollik István - Forrás: Facecook

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a 99 Mozgalom programja, amelyet Karácsony Gergely főpolgármester ismertetett szombaton, semmi újdonságot nem tartalmaz a korábban bemutatott baloldali programhoz képest, amelyet Gyurcsány Ferenc DK elnök "tollba mondott".

Hollik István telefonon azt mondta az MTI-nek, hogy a főpolgármester programjában valójában Gyurcsány Ferenc politikája köszön vissza, ami újabb bizonyíték arra, hogy "Karácsony Gergely 99 százalékban Gyurcsány Ferenc".
"Ők ketten a múlt politikáját hoznák vissza, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak, azért, mert a baloldal politikája, Gyurcsány Ferenc politikája a csőd szélére sodorta Magyarországot" - fogalmazott a politikus.

Hollik István szerint az eddigi baloldali programokból világosan látszik, hogy Gyurcsányék mit akarnak valójában: adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását.
"Ők, a baloldal egyszer már bizonyították, hogy ez a politika, Gyurcsány Ferenc politikája tönkreteszi Magyarországot. Most Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc mégis ezt a politikát akarják visszahozni" - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s