h i r d e t é s

"Fidesz-KDNP: "Soros emberei" migránsokat telepítenének az üres magánlakásokba"

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Fidesz-KDNP: "Soros emberei" migránsokat telepítenének az üres magánlakásokba"

2018. március 13. - 17:37

 

"A Fidesz-KDNP szerint "Soros emberei" arra készülnek, hogy migránsokat telepítsenek az üresen álló magánlakásokba."

Forrás: Fidesz / youtube

- írja az MTI

"A kereszténydemokrata Hollik István kedden a Fidesz.hu-nak nyilatkozva arról beszél, hogy  Vágó Gábor, az LMP politikusa azt kezdeményezte, hogy írják össze annak a 150 ezer lakásnak a listáját, amelyek magántulajdonban vannak, de üresen állnak."

Most ez hogy van? Az LMP-s politikus kezdeményezi lakások összeírását, a KDNP-s politikus pedig darabra lenyilatkozza a kérdéses lakásokat a Fidesz weboldalának?

Azután elmond egy ordas rémhírt, hogy folyamatosan feszültségben tartsa a választóit. Komolyan kezdem sajnálni az azokat a magyar embereket, akiket ennyire megvitt ez a propaganda.

"A képviselő úgy fogalmazott: meggyőződésük, hogy Vágó Gábor mindezt Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjének megbízásából tette. "Ő összeírja, Karácsony Gergely pedig ezekbe az üresen álló lakásokba migránsokat telepítene be" - mondta Hollik István. Szavai szerint Nyugat-Európában is először tömegszállásokon helyezték el a migránsokat, majd miután azok megteltek, lakásokba."

... és akkor a végén elmondja, hogy halgass a szívedre szavazzz rájuk:

"A kormánypárti képviselőjelölt szerint ha április 8-án "Soros emberei" kerülnek hatalomra, akkor nemcsak laktanyákba illetve állami és önkormányzati ingatlanokba, hanem üresen álló magánlakásokba is migránsokat fognak telepíteni."

Címkék: 

 

h i r d e t é s