h i r d e t é s

Forgalomkorlátozás lesz a Fertőrákos-Szentmargitbánya közötti út építésénél

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Forgalomkorlátozás lesz a Fertőrákos-Szentmargitbánya közötti út építésénél

2019. július 12. - 13:36

 

Július 17-én, 9 órától teljesen lezárják az utat, a Páneurópai Piknik idején egy hétre feloldják a korlátozást.

Illusztráció: Nif.Zrt

2019. június óta zajlanak a munkák Fertőrákos – Szentmargitbánya összekötő út építésénél. A megelőző régészeti feltárások és a fakivágási munkák már véget értek. Az útépítési munkák határidőre történő befejezése, valamint az útépítés műszaki tartalma azonban szükségessé teszi a 8532. j. út teljes lezárását.

Felhívjuk a közlekedők figyelmét, hogy 2019. július 17-én, 9 órától a 8532. j. út teljes lezárásra kerül.

A 2019. augusztus 17-19. között megrendezésre kerülő Páneurópai Piknik idejére, augusztus 10-től egy hétre az útzár feloldásra kerül, azonban augusztus 21-én a területet újra az út építését végző kivitelező veszi birtokba. Az újbóli útzár várhatóan október hónapig fog tartani, ez nagyban függ a munkák előrehaladásától, és az időjárás alakulásától.

Terveink szerint októbertől a teljes útzárat félpályás korlátozás váltja majd fel, így a forgalom újra igénybe veheti a felújítandó útszakaszt.

A kivitelezés tervezett befejezése 2019. december 31.

A lezárások ideje alatt türelmüket és megértésüket kérjük.

A fejlesztés az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában az Széles Út Kft. kivitelezésében európai uniós forrásból az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Együttműködési Program 2014-2020 keretében valósul meg. A kivitelezés nettó értéke: 735 433 500 Ft.


 

h i r d e t é s