h i r d e t é s

Friderikusz Sándor bolondnak nevezi azt, aki hisz Mészáros Lőrinc rohamos gazdagodásának

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam
a- a+

Friderikusz Sándor bolondnak nevezi azt, aki hisz Mészáros Lőrinc rohamos gazdagodásának

2023. május 25. - 18:35

Vajna Tímea lájkolta ezt

Forrás: Vajna Tímea Facebook oldala

A jelek szerint Andy Vajna özvegye, Vajna Tímea is lájkolta az Instagramon azt a posztot, amelyben Friderikusz Sándor Mészáros Lőrinc vagyonáról beszél, amelynek értéke mostanában jelen pillanatban 660 milliárd forint körül mozog. 

Ez 660 ezer millió forint, egyetlen háborús és válságokkal teli év alatt 180 milliárd forinttal nőtt, vagyis 38 százalékkal gyarapodott, ezzel megint ő a leggazdagabb magyar. Ez a talpraesett gázszerelő -  akinek 2014-ben még csak 7,7 milliárd forintos vagyona volt - nem több mint 9 év alatt 652 milliárd forinttal nőtt a vagyona. „Nem vagyok képes finomabban fogalmazni (...) kérem szépen, az is bolond, aki ezt elhiszi” - vonta le a konzekvenciát az ismert újságíró. A poszt alatt pedig ott figyel Vajna Tímea kedvelése is. Forrás: Instagram

Mindez azért is lehet árulkodó, mivel Vajna Tímea igencsak ismerősen mozog a NER köreiben, így gyaníthatóan több információval rendelkezik, mint egy földi halandó. Véleménynyilvánítása meg pont ezen okból kimondottan pikáns és sokatmondó. (Népszava)