h i r d e t é s


Furcsa cégnek dolgozott a vendégverő, KFC-s biztonsági őr

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Furcsa cégnek dolgozott a vendégverő, KFC-s biztonsági őr

2017. október 17. - 15:04

 

Villámgyorsan történnek a dolgok a megvert indexes újságíró, Szabó Zoltán ügyében, akit a Király utcai KFC biztonsági őre vert meg annyira, hogy több öltéssel kellett összevarrni a sajtómunkás arcát. - írja az nlcafe.hu.

Forrás: blikk.hu

Székhelyszolgáltatóhoz van bejelentve az az őrző-védő cég, aminek egyik alkalmazottja alaposan helyben hagyta az Index egyik újságíróját

– derítette ki a 24.hu. A cég háza táján nem csak ez gyanús, hanem az is elgondolkodtató, hogyan kap tisztes fizetést 314 ember 4 millió forintos éves forgalomból.

Azt már korábban megírtuk, hogy a KFC felülvizsgálja együttműködését az éttermek biztonsági szolgálatát ellátó RC Security-vel, ám a 24.hu érdekes dolgokat derített ki a közben kirúgott biztonsági őrt foglalkoztató cégről.

Kiderült, hogy az újságírót megverő biztonsági őr az RC Security egyik alvállalkozójának, a Genertest Magyarország Kft. alkalmazottja volt. A cég a NAV nyilvántartása szerint komoly méretű vállalkozás 314 alkalmazottal, ám az Opten cégnyilvántartási adatai azt mutatják: a szabályokat felrúgva a 2016-os mérlegét még mindig nem adta le.

A 2015-ös teljes évi forgalma a 4 millió forintot sem érte el, amiből egy alkalmazott fizetését is nehéz kigazdálkodni, nemhogy háromszázét.

További érdekesség, hogy a több száz munkavállalót foglalkoztató cégnek nincs saját székhelye, hanem egy olyan zuglói címre van bejelentve, ahová több száz másik vállalkozás is. A személyi biztonsági tevékenységet 2016 decembere óta végző Genertest korábbi tulajdonosait cégbírósági döntéssel eltiltották a cégvezetéstől, és a NAV-nak kétszer is végrehajtást kellett elrendelnie.

nlcafe.hu

 

 h i r d e t é s

betöltés...

;