h i r d e t é s

Fúvószenekar a távoli Kanadából

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Fúvószenekar a távoli Kanadából

2017. augusztus 31. - 10:19

 

Hangverseny Dorogon, térzene a Bazilikánál

Delta Music Makers Kanada

A táti Musik-Land Utazási Iroda szervezésében szeptember 8-án (pénteken) érkezik hazánkba Curt Jantzen zenei igazgató vezetésével a Kanada legnyugatibb tartományában, British Columbiában található Delta város fúvószenekara.

Az 1982-ben alapított Delta Music Makers Concert Band tagjai Curt Jantzen és Margaret Behenna vezénylésével szeptember 10-én (vasárnap), a Dorogi József Attila Művelődési Házban 17 órai kezdettel, a Szladik Tibor művészeti vezető által dirigált Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar társaságában adnak közös hangversenyt. A koncert befejezéseként a két zenekar tagjai néhány számot együtt fognak eljátszani.
A hangverseny színvonalas szórakozási lehetőséget ígér a fúvószenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így erre is, a belépés díjtalan.

Szeptember 13-án (szerdán) 11 órától az Esztergomi Bazilikánál játszanak térzenét a kiváló kanadai muzsikusok.

A 38 fős zenekar a koncertkörútja során 11-én (hétfőn) Balatonfüreden, 16-án (szombaton) pedig Sopronban fog fellépni.

Közel kéthetes programjuk során a kanadai vendégek megismerkednek Budapest, Balaton, a Dunakanyar, Győr, Sopron és Bécs nevezetességeivel. Természetesen ellátogatnak a pusztára, megtekintik a középkori lovagi tornát és részt vesznek egy hangulatos pince-partin is.


 

h i r d e t é s