h i r d e t é s


Fúvószenekar Németországból - Térzene a Bazilikánál, hangverseny Dorogon

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Fúvószenekar Németországból - Térzene a Bazilikánál, hangverseny Dorogon

2017. június 05. - 08:52

 

A táti Musik-Land Utazási Iroda szervezésében a június 5-én, hétfőn érkezik hazánkba Roland Haag vezetésével a Stuttgart közelében található Eschach község Holzhausen településrészének fúvószenekara.

Az 1953-ban alapított Musikverein Holzhausen tagjai Normand DesChênes karmester vezénylésével június 7-én (szerdán), 11 órai kezdettel térzenét játszanak az Esztergomi Bazilikánál. A kiváló német zenészek még az nap Dorogra látogatnak. A József Attila Művelődési Házban 17 óra 30 perces kezdettel, a Szladik Tibor művészeti vezető által dirigált Táti Német Nemzetiségi Fúvószenekar társaságában adnak közös hangversenyt. A koncert befejezéseként a két zenekar tagjai néhány számot együtt fognak eljátszani. A hangverseny színvonalas szórakozási lehetőséget ígér a fúvószenét kedvelők egyre nagyobb táborának. A Musik-Land Utazási Iroda valamennyi rendezvényére, így erre is, a belépés díjtalan.

Az 50 fős zenekar kedd délelőtt Budapesten, a Halászbástyán is ad térzenét.

Ötnapos programjuk során a németvendégek megismerkednek Budapest és a Dunakanyar nevezetességeivel. Részt vesznek egy hangulatos pincepartin és megtekintik Visegrádon a középkori lovagi tornát is.h i r d e t é s

betöltés..

;