h i r d e t é s

Gulyás szerint Kövér még finoman is fogalmazott, amikor az ellenzéket a magyar nemzeten kívülinek nevezte

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Gulyás szerint Kövér még finoman is fogalmazott, amikor az ellenzéket a magyar nemzeten kívülinek nevezte

2020. április 30. - 12:50

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint az a nyilatkozat semmi ahhoz képest, ahogy az ellenzék beszél a kormányról. - írja a borsod24.hu.

Illusztráció: MTI Fotó: Soós Lajos

Gulyás Gergely a Kormányinfón bejelentette, milyen lépésekről döntött a kormány. A Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték arról, mit gondol Kövér László házelnök szavairól, amik szerint: „A magyarországi balliberális ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan téves információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata.”

Gulyás erről azt mondta, hogy Kövér rendkívül visszafogottan beszélt az ellenzékről ahhoz képest, ahogy az beszél a kormányról, ráadásul az egész ellenzék az elmúlt hetekben Brüsszelbe járt az országot feljelentgetni.

Az ellenzék magatartása semmilyen okot nem ad arra, hogy a velük való összefogásról beszélhetnénk, jó lenne, ha az ellenzéki magatartás legalább a járványhelyzetben változna, és képesek lennének az ország iránti érzéseket a kormány iránti érzésekkel szemben is érvényesíteni

– mondta Gulyás.

borsod24.hu


 

h i r d e t é s