h i r d e t é s

Guns N' Roses – Harley Davidson kollekció, a szabadság és lázadás jegyében

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Guns N' Roses – Harley Davidson kollekció, a szabadság és lázadás jegyében

2017. december 01. - 20:23

 

Nem nehéz kitalálni, hogy milyen szuper dolog tud kisülni abból, ha két gigamárka összeáll és létrehoz valami újat. Jelen esetben a világ egyik legismertebb rockzenekara, a Guns N' Roses és a legendás amerikai motormárka, a Harley-Davidson dugta össze a kobakját. 

Na, nem egy új motort dobtak a piacra, hanem a szabadság, a lázadás, a kaland és az életszeretet jegyében megalkották közös ruhakollekciójukat. Mindezt annak örömére, hogy a század leginkább várt és ünnepelt turnéja, a "Not In This Lifetime" újra Amerika útjait gyűri maga alá.

A kollekcióban található egyedi mintákkal díszített, vagány darabok még a kevésbé fanatikus rajongókat is rabul ejtik, a motoros rockereknek pedig egyenesen kötelező viselet. A koponyák, rózsák és fegyverek alapmotívumként jelennek meg rajtuk, de természetesen a motor sziluett is visszaköszön a grafikákon.

A prémium minőségű anyagfelhasználás pedig magától értetődő.

A pólók láttán önkéntelenül is az az élmény jut eszünkbe, amikor koncerten vagyunk és meghalljuk a kedvenc dalunk első akkordjait, mire hangosan felüvöltünk örömünkben. Ezt az életigenlő, lázadó, szabadság-érzést sugározza minden egyes darab.

A kollekció csak limitált ideig kapható, és kizárólag a Harley-Davidson márkakereskedésekben érhető el. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás. 

 

 


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s