fbpx Gyurcsány ferdít, akár hazudik, nem érti, hogy leváltották és nincs két párt, csak "egy"! | CIVILHETES

h i r d e t é s

Gyurcsány ferdít, akár hazudik, nem érti, hogy leváltották és nincs két párt, csak "egy"!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Gyurcsány ferdít, akár hazudik, nem érti, hogy leváltották és nincs két párt, csak "egy"!

2021. október 18. - 17:39

 

A DK szerint az eredmények azt mutatják, hogy két párt maradt állva

A kép illusztráció! - Forrás: EgerHírek

Az ATV Egyenes beszéd extra című műsorában a DK szóvivője, Barkóczi Balázs azt mondta, be fognak állni Márki-Zay Péter mögé – írja az atv.hu. Hozzátette: a cél az, hogy lebontsák Orbán Viktor rendszerét, és mindannyian azért fognak dolgozni, hogy Márki-Zay miniszterelnök-jelöltségével ez sikerüljön is. Barkóczi Balázs úgy véli, jó hangulatú, aktív időszakon vannak túl, ott voltak a kampány közelében, köszönetet mondott a csapatának, az aktivistáknak. Szerinte a választás eredményét az elnökség a héten fogja értékelni.

Hangsúlyozta: nincs kérdés, a DK mindvégig elkötelezett volt a hatpárti összefogás mellett, és amellett, hogy „ennek az összefogásnak kell győznie jövő tavasszal”, ezért fognak dolgozni, mondta. Arra a kérdésre, hogy az eredménynek van-e tanulsága, a szóvivő azt mondta: ők azok, akik megerősödtek ebben az előválasztási versengésben,

a Jobbik mellett a DK tudta stabilizálni a saját pozícióit.

A DK megkerülhetetlen résztvevője az ellenzéki közösségnek, ők így készülnek jövő áprilisra is – tette hozzá. Szerinte az eredményekből azt látni, két párt maradt állva, a DK és a Jobbik, minden további kérdésben a hatpárti összefogásnak kell majd dönteni. Ha október 23-án lesz egy közös ellenzéki kiállás, azon a DK részt fog venni – zárta mondandóját. (atv.hu)

 


 

Kommentek

h i r d e t é s