h i r d e t é s

"Ha befejeztétek a cicaharcot, koncentráljunk a Fideszre" - Gyurcsánynak és Fekete-Győrnek üzent a Jobbik elnöke

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Ha befejeztétek a cicaharcot, koncentráljunk a Fideszre" - Gyurcsánynak és Fekete-Győrnek üzent a Jobbik elnöke

2020. augusztus 09. - 12:21

 

Időközi országgyűlési-képviselőválasztás lesz október 11-én a tiszaújvárosi-szerencsi választókerületben. Az ellenzék egy jelöltet kíván indítani a fideszes Koncz Zsófiával szemben.

A kép illusztráció! - Forrás: pve.net.au

A szavazók a július 10-én tragikus körülmények között meghalt Koncz Ferenc utódjáról döntenek majd. A kormánypártok helyi szervezete tartózkodás és ellenszavazat nélkül, egyhangúlag döntött Koncz Zsófia jelöléséről. Az időközi választás tétje komoly, mert matematikailag a Fidesz-KDNP parlamenti kétharmada függ ettől.

Közben a Demokratikus Koalíció és a Momentum között éleződik a konfliktus a gödi hangfelvétel ügyében. Ez pedig nem tesz jót az ellenzéki együttműködésnek, hiszen Koncz Zsófiával szemben egy jelöltet szeretne indítani az ellenzék. Erre a helyzetre reagált most Facebook-oldalán a Jobbik elnöke. Mint írja, kifejezetten Gyurcsány Ferencnek és Fekete-Győr Andrásnak címezve, "ha befejeztétek a cicaharcot egymással, koncentráljunk a Fideszre. Borsodban október 11-én időközi országgyűlési választás lesz. A feladat: lebontani a kétharmadot. Nőjetek fel hozzá." (atv.hu)


 

h i r d e t é s