h i r d e t é s

"Hajrá Zsófi": Laptopokat osztogat a Fidesz egy szerencsi kollégiumban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

"Hajrá Zsófi": Laptopokat osztogat a Fidesz egy szerencsi kollégiumban

2020. október 08. - 17:55

 

Ide most komolyabb tűzerő kell, a Fidesz-KDNP jelöltje nem a "legélesebb kés" és a "kétharmad" is veszélyben.

Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyûlési képviselõjelöltje és Solymár Károly Balázs, az Innovációs és Technológiai Minisztérium digitalizációért felelõs helyettes államtitkára a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban - Fotó: Vajda János/MTI/MTVA

Október 11-én, azaz most vasárnap tartják az időközi választást a borsodi 6. választókörzetben, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) programja pedig épp úgy alakult, hogy Solymár Károly Balázs helyettes államtikár csütörtökön ünepélyes keretek között adott át egy laptopot a Szerencsi Középiskolai Kollégiumban. 

A kampányszagú rendezvényen Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje is ott volt, hogy megállapítsa: "a magyar oktatás a járvány ellenére fantasztikusan, gördülékenyen teljesít, az online oktatásra azonban szükség van, a digitalizációs fejlesztések ezt a célt is szolgálják".

A laptopot egyébként az ITM  digitális összefogás programja keretében adták át, aminek lényege, hogy vállalkozások, nonprofit szervezetek felajánlásokat tehetnek, és így rászorulók számítógépes eszközökhöz, laptopokhoz, tabletekhez juthatnak. A felajánlásokból a tankerületnek 32 laptop jut,  Solymár Károly Balázs a kollégiumban egy laptopot adott át. (444.hu)

*Remélem a koleszosok nem olyan ***, mint azok, akik egy kiló krumpliért ***


 

Kommentek

h i r d e t é s