h i r d e t é s

Halmokban áll a szemét a fideszes szervezésű rockfesztivál után

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Halmokban áll a szemét a fideszes szervezésű rockfesztivál után

2019. szeptember 19. - 09:38

 

Környezetvédelem? Ízlelgessük egy picit ezt a kifejezést, próbáljuk definiálni.

A wikipedia remekül megfogalmazza, mit is jelent ez.

"A környezetvédelem az a társadalmi tevékenység, amely az emberi társadalom által saját ökológiai létfeltételeiben saját maga által okozott károsodások megelőzésére, a károk mérséklésére vagy elhárítására irányul."

Hernádi Ádám többszörösen tévedésben van. Egyrészt azért, mert azzal hirdeti önmagát, hogy "az én polgármester-jelöltem". Továbbá az enyhén demagóg "programja" zászlajára tűzte a környezetvédelmet, amelyet amúgy a klímaváltozással együtt "ellenzéki kampányfogásnak" tekintett tegnap a Fidesz országgyűlési frakciója.

De hát az országos vélemény, mi pedig esztergomiak vagyunk. Ebben a városban minden másképpen van, nem mindig az egyenes a legrövidebb és többynire a nagyon drága rossz a jó.


Részlet Hernádi Ádám programjából - Forrás: hidlap.hu

Esztergomban gyakorlatilag a rendszerváltás óta Fidesz van. Ez azt is jelenti, hogy a legújabb fideszes polgármester-jelölt olyan lózungokkal hülyíti a választópolgárokat, amelyeket már réges-régen meg kellett volna tenniük, de legalábbis akkor maximálisan, amikor övék a többség és övék a döntés. A felelősségről és a lelkiismeretről ne beszéljünk, mert az az általuk képviselt politikától idegen.

Fizel Zoltán, a Szeretgom Egyesület kertvárosi (9-es választókörzet) jelltje a Facebook oldalán hívta fel a figyelmet arra a szemetelésre, amely annak a rockfesztiválnak a következménye, amely a Fidesz jelenlegi képviselőjéhez, Tóth Tamáshoz köthető.


 

h i r d e t é s