h i r d e t é s

Hogyan lehet még kényelmesebb a parkolás?

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Hogyan lehet még kényelmesebb a parkolás?

2023. szeptember 12. - 10:55

Természetesen a többség erre a kérdésre azonnal azt válaszolná, hogy elegendő parkolóhellyel. Ezen sajnos egyénileg nem nagyon lehet segíteni, de akkor mégis milyen megoldások érhetőek el? Például okostelefonos alkalmazások, amelyek ma már igazán hatékony funkciókkal is el vannak látva.

Forrás: voxpay.hu

Melyik a legjobb választás?

Ott van például a VoxPay applikáció, ami nemcsak egy szimpla online jegyautomata, ahol csak fizetni tudunk és ennyivel kész is, hanem annál sokkal komplettebb szolgáltatást fogunk kapni. Az okostelefon szinte mindig ott lapul mindenki zsebében, pláne napjainkban, amikor már nemcsak telefonálásra, kommunikációra használjuk őket, hanem a mindennapi ügyek intézésére is. Befizethetjük a csekkeket, időpontot foglalhatunk más szolgáltatókhoz vagy éppen intézhetjük a parkolást.

A parkolás során az egyik legfontosabb tényező, hogy mindig tudjuk, hogy pontosan mennyi idő van még hátra a parkolásból. Ebben nagy segítséget jelent egy úgynevezett Timer funkció, ami a már említett applikációban is megtalálható. Ez tulajdonképpen egy visszaszámláló, ami az idő mutatásával folyamatosan tájékoztat arról, hogy másodpercre pontosan mennyi időnk van még hátra a parkolásból. Ha pedig már szorít az idő és alig van hátra egy-két perc, akkor az “Egyszeri hosszabbítás” gomb megnyomásával azonnal meghosszabbíthatjuk az időintervallumot.

Természetesen ez csak egy példa a rengeteg elérhető szolgáltatás közül. Gyakori probléma az alkalmazásokban történő fizetés során, hogy elütjük az összeget, ha egyenleget akarunk feltölteni. Hogy ezt megakadályozza az applikáció, egy plusz megerősítő lépés található benne, hogy legyen még egy alkalmunk az ellenőrzésre és garantáltan a kívánt összeg kerüljön feltöltésre.

A használat egyszerűbb, mint gondolnánk

Ahogy azt már említettük, nincs másra szükség, csak egy okostelefonra. Bármelyik nagy alkalmazás-áruházból letölthetjük az applikációt. A regisztráció egy-két perc alatt megvan, mivel e-mail címmel vagy Facebook-fiókkal is megoldhatjuk.

Kitöltjük a számlázási adatokat, majd vagy csatlakoztatunk egy bankkártyát a profilhoz, vagy feltöltjük az egyenleget utalással, esetleg bankkártyás fizetéssel. Utána már nincs más dolgunk, mint használni a parkolási funkciót, valamint a plusz szolgáltatásokat.

Legyen hatékonyabb a parkolás!

Az alkalmazás segítségével nem kell a parkolási zónák tengerében elveszni. Akár automatikusan, a GPS-szel is meg lehet határozni pillanatok alatt. Ha esetleg pontatlan lenne, akkor manuálisan tudunk rajta módosítani, hogy garantáltan ne érjen minket kellemetlenség. Akár egy kedvencek listát is összeállíthatunk, ha mindig ugyanazon az útvonalon közlekedünk.

Az alkalmazás segít abban, hogy kevesebb stresszel járjon az ügyintézés, a munkába járás, a szórakozás, a mindennapi életünk. Aki eddig még nem tette, az mindenképpen próbálja ki ezt a módszert a parkoláshoz.