h i r d e t é s

Hollik István Orbán Viktort idézte, azután kommentben érkezett a valóság

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Hollik István Orbán Viktort idézte, azután kommentben érkezett a valóság

2023. május 15. - 10:47

"Aki ma Magyarországon a munkájából szeretne megélni, annak lesz munkája, lesz otthona, és biztonságos környezetben nevelheti fel a gyerekeit a világ legszebb országában."

Bálint Natália kommentje:

"Érdeklődöm, hogy mi, akik nemzetközi tanulmányok mesterszakot végeztünk (ahova eleve közgazdászként és jogászként lehetett jelentkezni), diplomácia szakirányon, most, hogy a külügy féléves "diplomataképző" gyorstalpalót indít mindössze érettségivel rendelkezőknek, hol jelentkezhetünk wc-t takarítani? Azzal a diplománkkal, amelyet a magyar adófizetők pénzén, a saját családunk támogatása mellett, és a magunk szorgalmából, kitartásából, tehetségéből szereztünk, hova mehetünk wc-t pucolni? Előnyünk, hogy a diplománkat fel tudjuk ajánlani wc-papírnak, úgyis híján vannak vele a kórházak pl. Vagy a Parlamentbe menjünk? Esetleg a Fidesz-székházba? Ha a fideszesek alfelén is olyan vastag a bőr, mint az arcukon, a diplomám kemény borítóját meg sem érzik!

A külképviseletekre pedig mehetnek a valakik valakijei, vagy inkább a senkik senkijei, nyelvtudás nélkül, féléves gyorstalpalóval, képviselni a külföldi magyar érdekeket. Ez egy az egyben az orosz minta. Ezért nem tudnak az oroszok semmit elintézni a saját követségeiken, és ezért óvja az Isten a magyarokat, akik külföldön bajba kerülnek! És óvja az Isten a magyarok maradék ázsióját, amit a diplomaták hivatottak képviselni, de ahol egy Csiszár Jenő, egy Pálffy István vagy egy Volner János lehet Magyarország külhoni képviselője, ott tényleg csak az ima segít! Eddig ezek a politikai alapon kinevezettek egyedi, kirívó példák voltak, most viszont tömegével, immár hivatalosan lehetnek "diplomaták" a teljesítmény és tehetség nélküli, megbízható elvtársak.

A köztársasági elnök férje meg öthetes gyorstalpalón avanzsált alezredesként lehetne már végre hadügyminiszter! Kirúgták a valódi, tapasztalt katonai vezetőket, van üresedés dögivel, vegyék fel a helyükre a miniszterek szeretőit, házastársait! Szájer fiúinak egyenruhája is van talán, hiszen szereti a fétisbulikat. Ha meg jön a "helyzet", iszkolhatnak a bunkerekbe. Ezt megtanulják. Erre jó az öthetes gyorstalpaló is. Tudom, a jobbágynak csak a kapálás meg a szalagsori betanított munka "a munka", pont mint a Rákosi-érában, de már most látszik, ami a státusztörvény után csak rosszabb lesz: Magyarország egykor híres oktatása immár nyíltan a pártállam szolgálatába áll.

Mondja csak, István úr, most, hogy pedagógusok helyett már egyetemisták felügyelnek a gyerekekre, és direkt nem írom, hogy "tanítják őket", elvégre nem tanóra az a 45 perc immár, hanem "foglalkozás" (ahogy az oviban vagy a pszichiátrián – ennyire tartják a "közjószágokat", vagyis a dehumanizált gyerekeket), a külképviseletekre lojális mamelukokat küldenek, nyolc általánost végzett celebekre mondják, hogy "művész", és futtatják őket, milyen okot mondjak egy 8 évesnek, hogy tanuljon? Minek, István úr? Hogy okosabb legyen, mint maguk – ami megjegyzem, nem nehéz –, és ezáltal átlássa azt a gyalázatot, amit maguk a hazánkkal műveltek? Vagy elmehetnek a gyerekek tanulni a világ legszebb országaiba, amelyek nem azzal kampányolnak, hogy a világ legszebb országai, hanem pl. azzal, hogy élhetők? Sőt, nem is kampányolnak, mert ugye jó bornak nem kell cégér. Ismeri ezt a mondást?

Ezért is előnyös a nyomor maguknak: a jobbágyoknak a falut elhagyni sincs pénzük, meg már a busz is csak naponta kétszer jár, az is az összeszerelőüzemig, hogy elvigye a rabszolgát hajnalban oda, délután vissza. Nemhogy az országot elhagyhatnák szerencsétlenek, hogy netán lássák, merre van az előre! Ha maguk nem csak hazudnák, hogy hisznek, rettegve várnák a végítéletet. Aljas hazaárulók!"


h i r d e t é s

Clicky