h i r d e t é s

ifj. Lomnici Zoltán már Soros György világuralmi terveiről beszélt

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

ifj. Lomnici Zoltán már Soros György világuralmi terveiről beszélt

2017. október 29. - 09:29

 

Az alkotmányjogász a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, Soros György hálózata nem csak demokratikus eszközökkel gyakorol nyomást - írja az Origo

Arról már 2003-ban voltak brit titkosszolgálati információk, hogyszervezetei élére politikusokat, volt titkosszolgákat állított.

Soros György végső célja ifj. Lomnici Zoltán szerint anyagi természetű, de politikai elképzeléseinek erőszakos terjesztése is hatékonyabb lehet a nyílt társadalmakban. Soros György abban érdekelt, hogy kevert, határok nélküli, a gazdasági köröknek kiszolgáltatott Európa jöjjön létre - mondta.

Az Egyesült Államokban tartja magát az a beszéd, amely szerint Soros György pénzzel vásárolt politikai befolyást, a demokrata párt fő támogatója lett, hálózata titkosszolgálati módszereket is bevet - mondta az alkotmányjogász.

Ez egyes esetekbennemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet egyes államokban, ez a helyzet most Magyarországon és Lengyelországban is- tette hozzá. Ezzel kapcsolatban megjegyezte még: Soros Györgyöt a bosszúvágy is fűti, a rendelkezésére álló minden eszközzel meg akarja dönteni azt a rendszert, amely az ő korábbi szellemi holdudvarát a "politikai szemétdombra" küldte.


 

h i r d e t é s