h i r d e t é s

Így biztosan nem késik el a karácsonyi képeslap!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Így biztosan nem késik el a karácsonyi képeslap!

2019. október 29. - 09:39

 

Karácsonyi képeslap segítségével fejezné ki odafigyelését? Az online megoldások helyett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a klasszikus képeslapok. Kevés izgalmasabb dolog létezik, mint a postaládában találni kézzel írt üdvözlőlapot, hiszen ez manapság szinte kuriózumnak számít. A karacsonyi-kepeslapok.hu információi szerint az ünnepek környékén ismét sokan érdeklődnek a papír alapú képeslapok iránt.

Nem lehet elég korán elkezdeni!

Ugyan még hónapok vannak hátra a karácsonyi időszakig, de sokan már most szívesen nézelődnek célirányosan a leendő meglepetések között. Erre minden lehetőségünk adott is, hiszen a karácsonyi üdvözlőlap kínálat rendkívül széles, és már most is sokféle izgalmas megoldás között válogathatunk. Az előre gondolkodás már csak azért is hasznos, mert ahogyan közeledünk az év vége felé, rendszerint úgy pörögnek fel az események. Gyakran azon kapjuk magunkat, hogy már rég elkezdődött az adventi időszak és még sehol nem állunk az ajándékok beszerzésével. Érdemes tehát legalább a képeslapokat előre megrendelni, pláne akkor, ha prémium kategóriás darabokat szeretnénk adni.

Postai késések nélkül

Az év végi hetekben rendszerint a postai szolgáltatás is lassabb, körülményesebb szokott lenni. Ha az utolsó percre hagyjuk a feladást, akkor sajnos könnyen előfordulhat, hogy csak a két ünnep között, vagy netán az újévben jut el a karácsonyi képeslap a címzetthez. Ugyan a gesztus értékéből ez mit sem von le, de valljuk be, utólag már kevésbé okoz örömet egy megkésve érkezett karácsonyi üdvözlőlap. A megoldás nem más, mint a körültekintés és az időben történő feladás. Ez magánszemélyként és cégtulajdonosként egyaránt fontos.

Céges image építése karácsonyi képeslappal?

A cégről alkotott kép mindig több tényező függvényeként alakul ki. Elsődlegesnek számít a megbízhatóság, a korrektség és a nyújtott termékek, szolgáltatások minősége. Ugyanakkor tény, hogy az olyan kedves gesztusok, mint például az üzleti partnereknek küldött karácsonyi képeslap, szintén befolyásolják azt, mit gondolnak mások, hogyan állnak hozzánk. Egy jól eltalált, időben célba érkező karácsonyi üdvözlőlap a későbbi eredményes együttműködés egyik fontos eszköze is lehet. Érdemes tehát már most körülnézni az ünnepi képeslapok között, pláne akkor, ha prémium kategóriás darabot szeretnénk adni.

Fókuszban a kimagasló minőség

Képeslap választáskor is előnyt élveznek azok a megoldások, melyek exkluzivitásukkal kiemelkednek a hagyományos képeslapok piacáról. A dombornyomással készült, prémium színvonalú papírt felhasználó termékek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Persze a klasszikusnak számító színek, a zöld, a piros és a fehér nem hiányozhatnak a kínálatból, de az arany és az ezüst is gyakran visszaköszönnek az üdvözlőlapokról. A tipikus karácsonyi motívumok is gyakran helyet kapnak azokon, így a fenyőfa, a karácsonyi díszek, a hópelyhek és az őzikék sűrűn szerepelnek a képeslapokon.

Az üdvözlőlapok megrendelését nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen az év utolsó hónapjai rendszerint gyorsan elröppennek. Az online megoldások ideje lejárt, hiszen a papír alapú képeslapok egyfajta emberközpontúságot sugallnak, amire mai világunkban bizony nagy szükség van. Érdemes már most nézelődni az aktuális kínálatban, és ha összeszámoltuk, kiknek szeretnénk ilyen módon elküldeni jókívánságainkat, néhány kattintással megrendelhetjük az egyedi szöveggel ellátott üdvözlőlapokat.


 

h i r d e t é s