h i r d e t é s

Illuzionisták

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Illuzionisták

2022. június 12. - 16:03

Csak a kezemet figyeljék, csalok! (Rodolfo.) Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem azt, amit teszek! (Orbán.)

Mindkét ember (Orbán életében egyszer, véletlenül) őszinte volt. Felhívták a figyelmet arra, hogy szédítik azt, aki bedől nekik.

A felvezetésen kívül azért – régi zsidó fordulattal – nem említtessenek együtt!

Mert Rodlofo ártalmatlan bűvész volt, aki szórakoztatta a publikumát. Aztán hazament és jól kialudta magát.

Orbán vétkes, országrontó, hatalommániás tróger, aki az emberek legalantasabb ösztöneire játszik, hogy megszerezze/megtartsa harácsolásra teremtett hatalmát.

Most, amikor

  • a tőzsdei árnál drágábban vesszük a baráti (szövetségesi) orosz földgázt,
  • amikor olyan biztonságos az ellátás, hogy az ország stratégiai tartalékaihoz kell hozzányúlni,
  • amikor nem jött össze a helyreállítási alapokból való nyerészkedés, mert a kormány nem volt hajlandó megfelelő felhasználási tervet leadni Brüsszelben, főleg pedig arra nem, hogy ellenőrzési garanciákkal megakadályozhassák az egész pénz lenyúlását,
  • amikor a menekültválság következményeinek ellentételezésére mégis csak felvett milliárdokat már, és egész másra elköltötték,
  • amikor harmincéves csúcsokat dönt az infláció,
  • amikor a pedagógusok bérrendezésére nincs pénz, csak a Tiborcz és Mészáros nevén futó magánvállalkozásai pótlólagos-finanszírozására, valamint a miniszterelnök és a kormányzati sleppje hatszoros béremelésére és a távozók, sőt a maradók végkielégítésére,
  • amikor drága devizahitelt kell megint fölvennünk és az állam ismét kötvénykibocsátásra kényszerült, hogy finanszírozni tudja az államháztartás folyó kiadásait,

Orbánnak nem volt jobb ötlete, mint megint előhúzni a legósdibb, legocsmányabb kártyát: az antiszemitizmust.

Tudjuk, (Brüsszelen kívül) minden bajunk az ukrán háborúból ered, melyet nem csak a gaz ukránok nyújtanak el, ők csak engedelmes marionett-figurák, akiket a háttérből Soros mozgat!

Legalábbis ezt bírta előadni a miniszterelnök úr a Kossuth rádióban, a szokásos heti "kérdezek-felelek" show-műsorában, ahová szokatlanul összeszedetlen állapotban érkezett.

Azt azért elmondta, hogy Soros (értsd: a nemzetközi világzsidóság) a háború elnyújtásában érdekelt.!

Az apróság, hogy Soros a davosi világgazdasági fórumon a háború mielőbbi befejezését szorgalmazta, Orbánt nem zavarja.

Hiszen a magyar rádióhallgató az Orbán-verziót hallja, a Neue Zürcher Zeitungot viszonylag keveset forgatja. (A 444-et és a HVG-t is.)

Soros persze már régi, kipróbált nemzet- és világrontó!

Európa iszlamizálása érdekében ő szabadította ránk a migránsokat.

A nyílt társadalom különben is a keresztény Európa bukásán munkálkodik

És így tovább.

Holott Soros egyetlen, ostoba, főbenjáró, jóvátehetetlen bűnt követett el: pénzelte e gazembereket, Orbánt, Schmidt Máriát és a többieket.

Orbán egy dologban különbözik jeles elődeitől: még arra se veszi a bátorságot ez a gyáva ember, hogy nevén nevezze a dolgokat. Áthallatja.

Mert az Ohrana, a cári titkosszolgálat egyenesen "Cion bölcseinek jegyzőkönyve" címen hamisította világhírűvé vált provokatív iratát, melyben a zsidók a világ elleni összeesküvésüket taglalják.

Hindenburg kereken kimondta, hogy a nemzetközi zsidóság fojtogatja a Német Birodalom gazdaságát és kereskedelmét, és ez az oka az első világháború kitörésének.

Horthy szerint a hazai és a nemzetközi zsidóság csonkította meg Magyarországot.

Hitler a hazai zsidók művének nevezte az első világháborús vereséget, akik a hátországban lebzselve hátba szúrták a fronton küzdő német katonákat, és judeo-plutokrata-kommunista világ-összeesküvéssel indokolta a saját háborúját.

Orbán az antiszemita izgatását egy öregember "kampós orra" mögé rejti.

Akinek az arcán lehetett taposni a legutóbbi kampány idején a villamosokon és az autóbuszokon.

És nyilván mostantól majd megint.

Címkék: