h i r d e t é s

Kecskemétet is összekapcsolja Európa legnagyobb távolsági buszhálózatával a FlixBus

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kecskemétet is összekapcsolja Európa legnagyobb távolsági buszhálózatával a FlixBus

2018. március 08. - 20:11

 

Ausztriába és Bulgáriába napi rendszerességgel indulnak majd buszok március 23-tól, a jegyek már elérhetők a www.FlixBus.hu oldalon és az ingyenes magyar nyelvű mobilalkalmazásban.

  • A FlixBus kiterjeszti európai hálózatát: Magyarország és Bulgária összeköttetésbe kerül
  • Új régiók lefedése: március 23-tól a FlixBus már Kecskemétről is csatlakozásokat kínál Szófiába és Bécsbe
  • Növekvő számú csatlakozás Magyarország és Ausztria között
  • Zöld és okos mobilitás mindenkinek: ingyenes WiFi, kényelmes ülések nagy lábtérrel, klíma, konnektor minden ülésnél, WC a fedélzeten

A FlixBus 2016 nyarán vezette be szolgáltatását Magyarországra, gyors növekedést követően 2017-ben már 13 ország több mint 100 célállomására kínált közvetlen összeköttetést Budapestről.

A vállalat most tovább bővíti hálózatát a kelet-európai régióban és legújabb piacát, Bulgáriát is összeköti magyar városokkal, például Kecskeméttel. Ausztria irányába szintén fejlesztések történtek: Grác Budapestről válik elérhetővé, Kecskemétről pedig Bécsbe indulnak napi rendszerességgel a társaság zöld buszai március második felétől.

Mióta a FlixBus megkezdte működését 2013-ban, célunk a folyamatos európai növekedés. Ugyanakkor 2018-ban nem csak új országokat szeretnénk bekapcsolni a hálózatunkba, de meglévő piacainkon is egyre több új régiót fogunk lefedni.

Annak köszönhetően, hogy Kecskemét a legújabb megállónk lett, lehetőségünk nyílik rá, hogy még több magyar embernek teremtsünk kényelmes és megfizethető utazási lehetőséget.

– mondta el Arany László, regionális ügyvezető igazgató.

Zöld és okos mobilitás mindenkinek

A FlixBus ugyanolyan minőségű szolgáltatást biztosít flottájának minden járművén. Az ingyenes WiFi, kényelmes ülések, nagy lábtér, klíma, konnektor és mosdó alapfelszereltségnek számít a buszokon. 

Jegyek az európai országokba a www.FlixBus.hu oldalon, az ingyenes mobil alkalmazásban és Magyarország közel 200 értékesítési pontján kaphatók. A foglalások módosítása rugalmas, az indulás előtti 15-ik percig lehetséges. Egy nagy poggyász és egy kézitáska ingyenesen szállítható. A jegyeket nem szükséges kinyomtatni, a check-in okostelefonon felmutatott QR kóddal is lehetséges.

Új, menetrend szerinti buszjáratok:

CSATLAKOZÁS UTAZÁSI IDŐ  Jegyár a www.FlixBus.hu oldalon (Ft-tól)
Kecskemét <> Szófia 9ó 50p 5890
Kecskemét <> Bécs 5ó 15p 4690
Budapest <> Grác 5ó 15p 5890

Részletes menetrendek és jegyek a www.FlixBus.hu weboldalon és a FlixBus mobilalkalmazásban érhetők el.


 

h i r d e t é s