h i r d e t é s

Kigyulladt egy kamion rakománya a kőröshegyi völgyhídon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kigyulladt egy kamion rakománya a kőröshegyi völgyhídon

2020. augusztus 01. - 11:42

 

Kigyulladt egy kamion rakománya az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a kőröshegyi völgyhídon szombaton, a forgalmat elterelik - tájékoztatott a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A kép illusztráció! - Forrás: MTI

Azt írták, a jármű raklapokat szállított, a tűz nem terjedt át a vezetőfülkére. Az esethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, rajtuk kívül a helyszínen van a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.
A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt közölte, hogy nem sérült meg senki, a rendőrök az autópályát Nagykanizsa irányába lezárták a műszaki mentés idejére.
Hozzátették, a forgalmat Bálványosnál a 120-as kilométernél a 6505-ös számú útra terelik, visszatérni Balatonszárszónál, a 125-ös kilométernél lehet. (MTI)

Frissítés (2020. augusztus 1. 17:42)

Megindult a forgalom az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán a kőröshegyi völgyhídon szombat dálután, ahol útlezárás volt érvényben egy kigyulladt kamion miatt - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták, hogy a sztráda érintett szakaszán egyelőre a belső sávon lehet közlekedni, a külső sáv még le van zárva.
A raklapokat szállító kamionban reggel nyolc órakor, műszaki hiba miatt keletkezett tűz. Személyi sérülés nem történt, a rendőrök a forgalmat elterelték a műszaki mentés idejére.
A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban azt közölte: a tűz nem terjedt át a teherjármű vezetőfülkéjére. Az esethez a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, rajtuk kívül a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre vonult.

Címkék: 

 

Kommentek

h i r d e t é s