h i r d e t é s

Kockanapok - LEGO® építmények kiállítása és játszóház Esztergomban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kockanapok - LEGO® építmények kiállítása és játszóház Esztergomban

2019. február 12. - 15:30

 

Február 23-24-én harmadik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb magánkézben lévő Lego gyűjteményének kiállítása rengeteg új építménnyel, több, mint 1.500.000 Lego kockából és egy teljesen megújúlt játszóházzal.

Kockanapok - LEGO® építmények kiállítása és játszóház Esztergomban az Balassa Bálint Gazdasági Szakgimnázium és Szakközépiskolában február 23-24-ig!

Harmadik alkalommal érkezik Esztergomba a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház. Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több, mint 1.500.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet. A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, Csillagok háborújáig, Disneyland vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városa, saját repülőtérrel hegyekkel és vasútállomással!

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig óriás játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitvatartás: szombat: 10.00-18.00 vasárnap: 9.00-18.00
Jegyárak: Gyerek, Felnőtt: 900 ft
2 éves kor alatt a rendezvény ingyenes!
Jegyeket a helyszínen lehet csak a kiállítás nyitvatartási ideje alatt vásárolni!

Az esemény Facebook elérhetősége:

https://www.facebook.com/events/2207792149534166/


 

Kommentek

h i r d e t é s

h i r d e t é s