h i r d e t é s

Korda Györggyel éled újjá Ferihegy

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Korda Györggyel éled újjá Ferihegy

2021. július 04. - 19:49

A Budapest Airport nem is választhatott volna jobb magyar sztárt a korlátozások feloldásával újjáéledő légi utazások népszerűsítéséhez, mint Korda Györgyöt és a Reptér című slágerét.

Kevés olyan magyar zenész van, akinek pályafutása még fél évszázados áttekintésben is töretlen, és népszerűsége mit sem csökkent ezen idő alatt. Ilyen Korda György, akinek a felújított Reptér című dalával és annak készülő videoklipjével nem is nyúlhatott mellé a Budapest Airport a repülés népszerűsítése során – írja az Index.hu

A videóban, amit a mintegy 40 fős csapat két napon át forgatott, éppúgy felbukkannak a repülőtér régi színterei, ahogyan az újak is: megfigyelhetőek a műemlék védettségű 1.Terminál központi csarnoka és belső terei, ahogyan a tavaly felavatott 1-es utasmóló, a 2019-ben teljessé vált B oldali utasmóló, illetve a központi épület, a SkyCourt is.

Az eredeti kliphez képest a jelenlegiben természetesen felbukkan majd Balázs Klári is, akiről Korda többször is nyilatkozta, hogy vele ellentétben fél a repüléstől. Bár a közkedvelt énekes reméli a mostani, a repülőgépforgalmat népszerűsítő zenés felvétel nemcsak az utasokat, de Klárikát is megnyugtatja. A felvétellel kapcsolatosan itt nyilatkozott a Korda-házaspár. (startlap.hu)

A klasszikus verzió, Malek Miklós zenekarával: