h i r d e t é s


Kósa ismét a "Soros-tervről" beszélt: hamarosan újra nemzeti konzultálhatunk

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Kósa ismét a "Soros-tervről" beszélt: hamarosan újra nemzeti konzultálhatunk

2017. szeptember 14. - 08:44

 

Szerinte a Soros-terv a magyarok életét, biztonságát és identitását hosszú időre befolyásolja, ezért fontos tájékoztatni róla az embereket. 

Kósa Lajos ezzel indokolta, hogy nemzeti konzultáció lesz a Soros-tervről.

Kósa Lajos a Fidesz-KDNP velencei frakcióüléséről a TV2 Mokka című műsorának csütörtök reggel nyilatkozva azt mondta: az Európai Bizottság (EB) döntése a kötelező betelepítési kvótáról "szélesre tárta a kapukat a Soros-terv előtt", amely szerint le kell bontani a határzárat és a kerítést, évi egymillió migránst kell behozni Európába, mindegyiknek kilencmillió forintot kell adni, ennek fedezésére pedig kölcsönt kell felvenni.

Hozzátette, a magyar ellenzék és az európai baloldal igyekszik megtéveszteni az embereket, most "azt hazudják, hogy nincs is Soros-terv", 2015-ben még azt mondták, hogy nincs "migrációs özön", a népszavazáskor pedig azt állították, nincs kvóta, hanem önkéntes felvétel van.

Kósa Lajos szólt arról is, hogy a frakcióvezetői pozícióban várhatóan október elején váltja őt Gulyás Gergely. A politikus szerint van kellő tapasztalata a Modern városok programért felelős tárca nélküli miniszteri poszthoz, mert 16 évig vezette Debrecent, sokáig volt a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnöke, és jelenleg is tiszteletbeli elnöke. (MTI)

Nincsen semmiféle "Soros-terv", a szétszakadt demokratikus többség azt szeretné, hogy a Fidesz lépjen vissza, a NER menjen a kukába és Kósa a választások után az ellenzék táborát erősítse. 


 

h i r d e t é s

betöltés..