h i r d e t é s


LG OLED tévékből épített kanyon kápráztatja el a CES résztvevőit

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

LG OLED tévékből épített kanyon kápráztatja el a CES résztvevőit

2018. január 12. - 12:52

 

A különleges installáció az LG ‘Open Frame’ OLED kijelzőinek egyedi igényekre szabhatóságát demonstrálja.

Az LG Electronics (LG) ezen a héten egy különleges, kereskedelmi kijelzőkből álló installációval kápráztatja el a CES 2018 látogatóit. A mintegy 28 méter hosszú LG OLED kanyon 246 darab hajlított, konkáv és konvex LG Open Frame OLED kijelzőből áll, és a természet csodáinak egyedülálló élményét kínálja a kiállítás több tízezer látogatójának.

Az LG OLED technológiájában felhasznált pixelek önálló fénykibocsátásra képesek, így alkalmazásukkal tökéletesen pontosan szabályozható a kép fényereje és minősége. Mivel az OLED esetében nincs szükség külön háttérvilágításra, a kijelzők hihetetlenül könnyűek, vékonyak és hajlékonyak. Ennek az egyedülálló technológiának köszönhetően az LG üzleti felhasználásra szánt Open Frame OLED kijelzői korlátlan egyéni igényekre szabhatóságot kínálnak, így ez a megoldás egyszerre testesíti meg a funkcionális digitális kijelzőt és a művészi szintű dizájnt.

Az LG OLED installációja 90 homorú és 156 domború Open Frame kijelzővel köszönti a látogatókat a Las Vegas Convention Center főbejárata mellett. A látogatók átsétálhatnak a mintegy 28 méter hosszúságban kanyargó installáción, melyben összesen kétmilliárd OLED pixel kelti életre a képeket.t.

Az elképesztő videoélmény, amely a természet olyan csodáit eleveníti meg, mint az erdő, a gleccser, a vízesés vagy a hóvihar, a Dolby Atmos audiorendszerével válik teljessé, amely szintén megtalálható az LG 2018-as, lakossági piacra szánt OLED tévéiben.

Az LG OLED technológiája új csúcskategóriát teremtett a kijelzők között, mellyel elképesztő képminőség tárul a nézők szeme elé, hiszen – az LCD és LED tévéktől eltérően – a fekete tökéletesen fekete, a színek pedig fantasztikusan élénkek, még széles betekintési szögek esetén is. Az OLED technológia egyedülálló tulajdonsága, hogy képes a pixeleket egyenként be- és kikapcsolni, így végtelen kontrasztarány mellett úgy kelnek életre a színek, mint soha ezelőtt.

A CES látogatói maguk is megtapasztalhatják az LG OLED installációja által nyújtott élményt a Las Vegas Convention Center központi csarnokának (Central Hall) 11100-as standján.


 

h i r d e t é s

betöltés..