h i r d e t é s

Még a légiutas-kísérőket is sokkolta: fapados járaton, testőrök nélkül utazott Orbán Viktor

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Még a légiutas-kísérőket is sokkolta: fapados járaton, testőrök nélkül utazott Orbán Viktor

2019. július 18. - 11:00

 

Fapados repülőjárattal utazott fővárosunkba Orbán Viktor a milánói Malpensa reptérről. - írja a blikk.hu.

A kép csak illusztráció!

Milánóból Budapestre utazott Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor a Wizz Air egyik fapados járatával hétfőn este 22 óra után. Minderről a HVG számolt be egyik olvasójuk információi alapján, aki azt is elmondta, hogy Orbán a repülés előtt tablettel a kezében várta a beszállást a többi utas között.

A reptéren tartózkodók teljesen meglepődtek, amikor meglátták a reptéren várakozó, testőrök nélküli kormányfőt, aki – úgy tudni – a két lányával tartózkodott Milánóban.

Az éjfél körül Budapesten landoló gép utasai között futótűzként terjedt a hír, hogy a miniszterelnök is az utasok között van, sőt, az is megdöbbenésre adott okot, hogy Orbán még az elsőbbségi beszállás lehetőségét sem vette igénybe, a többséggel együtt ment a gépbe. Ezután mezei utasként igyekezett beszuszakolni kézi poggyászát az ülés feletti, nem túl tágas csomagtérbe – írta a HVG.

A miniszterelnök jelenléte a légiutas-kísérőket is meglepte, ugyanis láthatóan nem tudtak róla, hogy a kormányfő a gépen lesz. A HVG információi szerint egyenesen sokkolta őket, hogy Orbán Viktor is velük utazik.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a miniszterelnök milyen ügyben járt Olaszországban.

Aki látta, annak akár még szimpatikusnak is tűnhetett volna, de az egészről valahogy ordított, hogy mintha megrendezett gesztus lenne. Az egész PR-eseménynek tűnt, mert mi lett a honvédségi Falconnal, Airbusszal, Garancsi és Csányi gépével? Mi van, talán egyszerre vannak szervizben?

– tette fel magában kérdést a lapot informáló utas.

Orbán Viktor legutóbb egy pár virslinek kinéző debrecenivel (+torma, mustár, zsömle) bizonyította újfent, hogy mennyire a nép egyszerű gyermeke ő. - tette hozzá a 168ora.hu.

Az olvasói fotót a HVG oldalán ITT nézheti meg.

blikk.hu


 

h i r d e t é s