h i r d e t é s

Megkukult az esztergomi önkormányzat az egyre sokasodó közterületi problémákkal kapcsolatban

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Megkukult az esztergomi önkormányzat az egyre sokasodó közterületi problémákkal kapcsolatban

2020. december 18. - 08:08

2020. októberében elindult a Járókelő Esztergomban is. Az oldal abban segít a városban élőknek, hogy bejelenthessék a kátyúkat, letört szemeteseket, lekopott zebrákat és egyéb közterületi problémákat a lakóhelyükön.

Néhány közterületi probléma, amelyekről az önkormányzat nem akar tudomást venni - Képek: jarokelo.hu

A Járókelőt Fizel Zoltán üzemeleti Esztergomban, akitől megtudtuk, hogy egyetlen kivételtől eltekintve teljesen normális és segítőkész a problémagyűjtő-oldal kapcsolata az illetékesekkel.

A problémák megoldására nyitott az E. ON, az EDV, ahogy a VOLÁN is, azonban az esztergomi önkormányzat még csak válaszra sem méltatja a jarokelo.hu által összegyűjtott kéréseket, észrevételeket.

Az esztergomi indulás óta 48 probléma gyűlt fel az oldalon, amelyeket - az ügyek állása szerint - csoportosít az oldal. A cikk írásakor 4 probléma megoldásra vár, 8 megoldatlan, 1 megerősítésre vár 10 megoldott és 25 válaszra vár.

Az első felkerült probléma, amelyet az önkormányzat még csak válaszra sem méltat, az a Táti úton a járda és zebra hiánya. Erről bejelentés 2020. október 7-én érkezett az önkormányzathoz. A roncs- és elhagyott autókra sincs válasz a Széchenyi térről, ahogy a rengeteg kátyúra és vesekövet kirázó járdákra sem érkezik válasz. Arról is mélyen hallgat a város vezetése, hogy Esztergom közterületein és útkereszteződéseiben nincs közvilágítás, ahogy az eltömődött víznyelőkre sincs érdemi reakció.

Lehet azt játszani, hogy becsukjuk a szemünket, meg elővesszük a tagadás kártyáját, attól nem lesz kevesebb probléma. Sőt!


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s