h i r d e t é s

Minden szoba megújult a szegedi Novotelben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Minden szoba megújult a szegedi Novotelben

2023. szeptember 05. - 10:58

Tisza-parti kilátással és 140 megújult szobával várja vendégeit a világ vezető szállodaipari csoportjához, az Accorhoz tartozó Novotel Szeged. 

A kivételes elhelyezkedésű négycsillagos hotel szobái teljesen új dizájnt kaptak: Máté Bence magyar természetfotós képeit használták fel a helyi élővilág megjelenítésére, három szobában pedig a Pick Szeged kézilabdacsapatának története jelenik meg a falakon.

A szobákban megjelenő, a hotelben összesen hat különböző fényképet Máté Bence természetfotós készítette, aki a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották. Az ikonikus tiszai környezet madár- és növényvilága különös hangulatot ad a belső tereknek, így a folyó közelsége az utazás minden percét meghatározza. A hotelben a szegedi kézilabdaélet is megjelenik: három szobát a helyi Pick Szeged csapat történetének szenteltek a tervezők.

A nyolcszintes szálloda a több szakaszban zajló felújítás alatt zavartalanul működött. A megújult szobák erkélyesek és légkondicionáltak. Az Accor csoporthoz tartozó vezető márka, a Novotel célja, hogy vendégeinek biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére, és emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt. A tervezés során az esztétikum mellett a funkcionalitás is nagy szerepet kapott, így a hotel a családok és az üzleti utazók minden igényét kielégíti.

Az elmúlt két év izgalmas feladatot hozott nekünk. Úgy újítottuk fel hotelünket, hogy közben az itt tartózkodó vendégek ebből semmit nem éreztek – mondta el Niedermüller Gábor, a négycsillagos Novotel Szeged igazgatója. – Az első szakaszban 50, később pedig a fennmaradó 90 szobát szabtunk át teljesen, így ma már minden látogatónkat teljesen új, letisztult dizájnú terek fogadnak.”

A szállodához tartozó Novo2 étterem helyi specialitásokkal és nemzetközi menüvel is várja a vendégeket, hatalmas teraszáról pedig tavasztól őszig élvezhetik a csodálatos tiszai kilátást a látogatók.

A Novotel Szeged a város legszebb helyén, közvetlenül a Tisza folyó partján, a városközponttól tízpercnyi sétára található. Minden szobájából festői kilátás nyílik a városra és a folyóra.