h i r d e t é s


Nem a Fidesz győzött Pakson, hanem a komplex politikai ismeret!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Nem a Fidesz győzött Pakson, hanem a komplex politikai ismeret!

2017. szeptember 11. - 10:11

 

A polgármester választás Pakson bebizonyította, hogy annak van esélye a győzelemre, akinek komplex ismerete van a mai politika működéséről.

Mi történt Pakson, ahol a Fidesz jelöltje 68%-t kapott?

A jelölt kiválasztása és annak minősége minimum nem volt jó, azonban a volt polgármester támogatása elfedte ezt a problémát. A választás dátumának kiválasztása profi gondolkodásra vall, hiszen egybe esett a szokásos minden évben megrendezésre kerülő családi nappal az atomerőműben. A Fidesz gyakorlatilag megbukott az országban, de Pakson mégis elő tudta állítani azt a képet, hogy nekik még mindig 2/3-k van. Ehhez az kellett, hogy 30% alatti legyen a részvétel, ezt is sikerrel teljesítették.

A kampány csendjénél csak a mondanivaló volt csendesebb, érdemben semmi, éppen ezért el tudták érni, hogy a választás érdektelenségbe fulladjon.

Az ellenzékre nem lehetett semmi olyat mondani, hogy nem fogtak össze, vagy egymást kritizálták, a Jobbik még jelöltet sem indított.

Az összefogás érdemben nem hozott semmit!

A Fidesz keményen használta a nem látható nem fogható propagandát,  a Facebook-ot, úgy, hogy egyetlen olyan mozzanatot sem lehet találni, amivel akár agresszivitást, vagy nyomást mutatott volna. A Fidesz komoly mozgósítási tervvel rendelkezett és a mozgósítást pont olyan mértékben végezte amilyen mértékben azt a kétharmad és a hitelesség indokolta.

Profi munka volt!

Paks előre vetíti a 2018-s választás eredményét és mögötte a kampánytechnikát! Már most jól érzékelhető, hogy a Fidesz a 2018-s választás érdektelenségét sulykolja. Az ellenzéki pártok a régi MSZMP-s technikával programot írnak maguknak, kínosan ügyelve arra, hogy az ne találkozzon a választókkal. A belső pártos mutyik nagyobb teret kapnak akár az MSZP-ben és a DK-ban, vagy a többi nevében létező pártban és mozgalomban, mint a valódi felkészülés és a szükséges lépések kidolgozása a 2018-s választásra.h i r d e t é s

betöltés...

;