h i r d e t é s


Nem is elvonulási központ lesz, hanem koronázási központ

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Nem is elvonulási központ lesz, hanem koronázási központ

2017. augusztus 20. - 14:44

 

Ez az! Spirituális elvonulási központ, az még eddig nem volt. - írja a kolozsvaros.com.

Forrás: kolozsvaros.com

A Pilisben, mert hol máshol lehetne kivágni egy csomó fát annak érdekében, hogy valamelyik építkezőművész – mondjuk (de tényleg csak véletlenül ő jutott eszembe) a nemzeti disznószerelő és miniszterelnöki szesztestvér odanyomjon a tájba valami betonszörnyet.

Gyakorlata már van, a Szalajka-völgyét éppen széttrógerolja.

Tehát fakivágás, betonozás, térkövezés – ha szerencsénk van, még néhány szökőkút is csinálódik, hogy segítse a meditálást – jó sok pénz ellopása, de aztán mi lesz?

Miután ártunk és ormányunk természetesen szarik tájékoztatni az ország népét arról, hogy a legújabb pénzlenyúlási akció pontosan milyen ürüggyel is készülget, lehet találgatni.

Orbán Gazsi és hívei fognak ott helyet kapni? Hasít a Felház, már adószázalékot is gyűjtenek. Itt az ideje, hogy fészket rakjanak valahol. Vagy nem ők, hanem mondjuk Matolcsy szeretője kapja meg a megérdemelt környeztet, ahová ezután várja az elmélyülni kívánó nemzeti bankos dolgozókat?

  • Lesz vajon kerékpárút? Jó fideszes szokás szerint a semmiből a semmibe.

Az is okádék minőségben, hogy még egy háromkerekűvel is nyakát törhesse a szerencsés. De a bringaút elejéig a nyakában vigye a két (három) kerekűt, aztán megint nyakban pár kilométer a célig. Ahol aztán meditálhat, mint a huzat.

Az is lehet – ez most jutott eszembe – hogy Pataky Attila kap egy jó nagy betonbunkert, hogy ezentúl nyugodtan rezeghessen együtt az univerzummal. Bőven megszolgálta. Vagy pedig Kövér Lászlót végre dühkezelési tréningre kötelezték és itt építenek neki valami jó vastag betonfalat, hogy verdeshesse bele a fejét, mielőtt emberek közé megy.

Az is lehet, hogy végül nem is meditációs központ lesz, hanem koronázási központ.

A vezért hetente – vagy ahogy az  állapota diktálja – felkenik. Valahová. Esetleg egyszerűen fogynak az ötletek, hogy milyen címszóval lehetne némi közpénzt ellopni. Aztán majd lehet emelni a tétet, a 3 milliárdból 35 milliárdot csinálni.

  • A felcsúti kisvasutat is meg lehet odáig hosszabbítani, keresztben pedig egy üveghidat felhúzni.

Üres sörösüvegekből. Tényleg! A nagyonigazi csíki sört árulják üvegben, vagy csak dobozban? Hát mindegy is, végülis lehet sörösdoboz hidat is építeni. Majd kinevezzük hungarikumnak és jól van.

  • Nem kellett olimpia?

Akkor nesze, paraszt, kapsz egy meditációs központot! Ami pénzt le akarnak nyúlni, azt le fogják nyúlni. Ha kell, tengeralattjáró-kikötőt építenek a Zagyvába. Esetleg – miután pont a mai napon megünnepelték magukat államalpításilag – elkezdenek visszatérni az ősi vallásokhoz.

A magyar koronát már évekkel ezelőtt körbebohóckodta valami sámán.

Tessék:

Forrás: kolozsvaros.com

Úgy izgulok! Mit fognak kitalálni, hogy belepasszoljon a keresztényi gyökereikbe?

Hány fát fognak kivágni? Mekkora területet tarolnak majd le, hogy igazolják a beruházás fontosságát? Áder János oda fogja láncolni magát valamelyik szederbokorhoz, mint elszánt környezetvédő, vagy neki csak a Föld túlsó felén fontos a természet?

Egy valami biztos. Az én fantáziám már szegényes ahhoz, hogy valami hihetőre gondoljak. Csak ilyesmik jutnak eszembe: lopás, beton, rombolás, lopás, eszelős hülyeség.

Ha meglesz a megfejtés, majd szólok. Addig elvonulok meditálni.

Szerző: Swan Edgar/kolozsvaros.comh i r d e t é s

betöltés...

;