h i r d e t é s

A NER diszkrét keresztény bája- avagy vidéken is jó helyre kerülnek az uniós támogatások

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

A NER diszkrét keresztény bája- avagy vidéken is jó helyre kerülnek az uniós támogatások

2020. október 22. - 06:17

A történet lényege, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei ezerfős Biriben 35 milliós uniós támogatásból épült egy kúria, amely papíron gyermek- és ifjúsági tábor.

Buli a kúriában, a képen balra Szálku István, Biri önkormányzati képviselője, a kúria egyik "megálmodója". - Fotó: Szálku István/Instagram

A pályázati forrást arra kapták, hogy 30 férőhelyes ifjúsági szálláshelyet alakítsanak ki, ahol „egész évben lehetőség nyílik a diákok, szervezett csoportok és egyéni látogatók (csereprogramban résztvevő diákok, képzésre érkezők) kulturált elszállásolására, illetve egyéb rendezvények megtartására”.

Ebből aztán Le Til Kúria néven az Insta-barokk és Tik-Tok-rokokó stílusjegyeiben pompázó lagzisház, lletve exkluzív partyközpont lett, amelyet a fideszes polgármester asszony fiának (őt csodálhatjuk meg a képen) cége tulajdonol. Rendszeresen járnak ide kormánypárti politikusok, hogy kieresszék a nemzetépítő munka közben felgyülemlett gőzt. Hogy milyen polgári zsúrokat és keresztény agapékat tarthatnak a kúriában, azt a mellékelt alkotás alapján el lehet képzelni.

A Luxusfeleségek, a Narcos és a Brazzers világában a Le Til Kúria Instagram oldalán mélyedhetünk el még jobban: https://www.instagram.com/explore/tags/letilkuria/

A sztorit a 444 énekelte meg >>

Balogh Gábor
Facebook