h i r d e t é s


Orbán azt mondja, hogy Brüsszel a Soros-tervet hajtja végre

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Orbán azt mondja, hogy Brüsszel a Soros-tervet hajtja végre

2017. október 06. - 08:12

 

A kormányfő a Kossuth rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: Brüsszel Soros György befolyása alatt áll, le akarják bontani a kerítést, be akarják engedni Európába a bevándorlókat, majd szét akarják osztani őket, aki pedig nem engedelmeskedik, azt meg akarják büntetni.

Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a 180 perc című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2017. október 6-án. - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A "Soros-tervről" szóló nemzeti konzultációval kapcsolatban a miniszterelnök azt mondta: ha Magyarország meg akarja védeni az érdekeit, akkor Brüsszelben azt kell éreznie mindenkinek, hogy a magyar társadalom nagy többsége kiáll a nemzeti érdekek mellett.

Nevetségesnek tartja Orbán Viktor miniszterelnök a civiltörvény miatti kötelezettségszegési eljárásról szóló brüsszeli dokumentumot.

A kormányfő pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában politikai ügynek nevezte a jogszabály miatti kötelezettségszegési eljárást. A brüsszeli bürokraták erről szóló beadványa szerinte politikai megrendelésre készült dokumentum, "értelmes jogász még kézbe sem veszi", az "közröhej tárgya mindenhol Európában".

CEU-ügyben Orbán Viktor megismételte: a törvényeket mindenkinek, még a milliárdosoknak is, be kell tartania. (MTI)h i r d e t é s

betöltés..

;