h i r d e t é s

Pénzhamisítással vádolja a NAV a Kétfarkú Kutya Pártot

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pénzhamisítással vádolja a NAV a Kétfarkú Kutya Pártot

2019. május 14. - 07:32

 

A Népszava tudta meg, hogy pénzahamisítás vádjával idézte be a Nemzeti Adó– és Vámhivatal a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnökségét. - írja a merce.hu.

Fotó: ketfarkukutya.com

A bizarr hírt  Kovács Gergely, a párt elnöke is megerősítette, aki szerint valószínűleg a párt által készített és terjesztett „Sorospénzekről” van szó.

A párt szerint a Soros-féle bankjegy „egyenesen a pokolból” való, és nemrég egy egész sorozat is készült belőle, melynek bankjegyein a kormány további ellenségei szerepelnek. Ahogy az a párt webshopjában olvasható:

„Soros György továbbra sem nyugszik, és a haza ellenségeinek arcképeivel ellátott bankókkal árasztja el az országot.”

Az 500 forintoson Nagy Blanka, ”aki káromkodásával meggyalázta a magyar anyák emlékét”, az ezresen Gulyás Márton, „a Soros hadsereg parancsnoka” szerepel, a kétezresen Varjú László, „az eltávolíthatatlan ember”, az ötezresen Judith Sargentini, „aki meg meri kérdőjelezni Magyarország jogállamiságát”, a húszezresen pedig Jean-Claude Junker, „Európa kocsmárosa” szerepel.

Viszonylag sokat, körülbelül százezret osztogattunk szét, sőt el is adtunk belőle jó párat. Mielőtt elkezdtük az akciót, megkérdeztünk egy ügyvédet. Természetesen bemegyünk a NAV-hoz, nyilván elismerjük, hogy mi csináltuk, de ez nem pénzhamisítás

– mondta Kovács a lapnak.

Az ügyvéd szerint egyébként még ha fel is jelentik őket, a párt nyeri a pert, mert a Sorospénzek teljesen máshogy néznek ki az eredetiekhez képest.

merce.hu


 

h i r d e t é s