h i r d e t é s

Pharaon Jihaddal konzultálna a kormány a családok védelméről

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pharaon Jihaddal konzultálna a kormány a családok védelméről

2018. december 07. - 16:28

 

A bevándorlásellenes kormány megtalálta a hiteles beszélgetőpartnert: kiküldték eddigi legkínosabb konzultációs levelüket. - írja a nepszava.hu.

Forrás: nepszava.hu

Óriási pofonba szaladt bele a kormány az aktuális, családok védelméről szóló nemzeti konzultációs ívek postázása során: úgy tudjuk, levelüket Pharaon Jihad névre is elküldték egy fővárosi címre, bár az ott lakót nem így hívják, és soha nem is hallott hasonló személyről.

A kínos küldeményről készült fotót a Magyar Hang egyik újságírójától kaptuk meg. Bár nem kizárt, hogy létező személyről van szó – Google-kereséssel mi is találtunk egy marokkói Jihadot – valószínűbb, hogy egy vicces kedvű ellenzéki egyszerűen álnéven verte át a kormány konzultációs rendszerét. 

A bevándorlásellenes kormány megtalálta a hiteles beszélgetőpartnert: kiküldték eddigi legkínosabb konzultációs levelüket.

Forrás: nepszava.hu

A kitalált név kétszeresen is kínos lenne orbáni propagandagépezetnek: nem vették észre az aknát, önhibájukból levelezni kezdtek egy dzsihád (arabul, lelki küzdelem, az iszlám védelme) nevű fiktív személlyel, aki vezetnéknevével ráaádásul Ghaith Pharaonra, a néhai szaúdi befektetőre is emlékeztet. Pharaont terrorizmus támogatása miatt körözte az Interpol és az FBI, de Orbán Viktor ennek ellenére találkozott vele, veje pedig üzletelt is a körözött milliárdossal.

 

Persze az is megtörténhet, hogy Budapesten mégis él egy Pharaon Jihad, akinek levele rossz címre ment: most szomorú lehet, mert nem tud határozott igennel vagy nemmel felelni az írásban feltett kérdésre:

„Egyetért -e Ön azzal, hogy a népességfogyást nem bevándorlással, hanem a családok erőteljesebb támogatásával kellene orvosolni?”

Trump és egy kenguru is válaszolt a kormánynak

A konzultációs levelezés online formáját korábban többen is meghekkelték már: a Zoom többek között Donald Trumpként válaszolt a kormányzati kérdésekre, a kormányzati oldal pedig gond nélkül befogadta a különböző emaillel és névvel, de azonos IP-címről küldött válaszokat . 

Tavaly pedig a Magyar Nemzet játszotta ki a kormány „Brüsszelt megállító” online konzultációját, a 99 éves Süteményes Kenguru válaszaival. 

nepszava.hu


 

h i r d e t é s