h i r d e t é s


Plakátok jelentek meg - valakinél betelt a pohár az esztergomi vasútvonalon

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Plakátok jelentek meg - valakinél betelt a pohár az esztergomi vasútvonalon

2017. augusztus 29. - 14:23

 

A regio33.hu szerint az esztergomi, esztergom-kertvárosi és a dorogi állomások környékén helyeztek el plakátokat.

Forrás: regio33.hu

Hétvégére újabb vágányzárt rendeltek el az Esztergom-Budapest vasútvonalra a villamosítási munkálatok miatt. A beruházás a térségben és a vonal mentén élők életét immáron öt éve nehezíti, hiszen vagy a vonat nem jár, vagy az építkezés miatt óriási káosz van a 10-es számú főúton (anélkül is). Mindezt 5 perc menetidő javulásért és 120 milliárdért, az eredeti tervek négyszereséért.

Nem is csoda, hogy a fideszes Völner Pált az előző ciklus végén leváltották az infrastruktúráért felelős államtitkárság éléről, hiszen egyértelműen megbukott a beruházás, amin jelenleg Mészáros Lőrinc egyik cége végzi a villamosítási munkálatokat.

Valaki nem is tűrte tovább és több vasútállomás környékén plakátokat helyezett ki, teret engedve a szólásszabadság eme formájának. Ez még elvileg van. A pótlóbuszok egyébként november 11-ig folyamatosan járnak az esti és éjszakai vonatjáratok helyett.

Elképzelhetőnek tartjuk, hogy Jobbik állhat a plakátolás mögött csak. A regio33.hu egy jobbikos jogász tulajdonában álló híroldal, ahol a cikk megjelent.h i r d e t é s

betöltés...

;