h i r d e t é s

Pukliból hős lesz vagy hősi halott!

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Pukliból hős lesz vagy hősi halott!

2016. május 23. - 19:37
0 komment

 

K*rvára elég ez a fenyegetés azoktól, akiknek lassan nincs egy becsületes percük!

Zámbó Kornél festménye

Ha a fideszes házmester feljelent, akkor nagyon feljelent, és a Fidesz nagyon érzékeny a feljelentésre, mert ez a szemét mocsok Pukli eltanácsolt egy tanárt, vagy az egyszerűen csak elment és kára keletkezet, valamint Pukli megszegett minden olyan törvényt amit a parlament csak holnap fogad el. Azonban a nyomozás folyni fog de annyira  nagyon, hogy Rejtő Jenő sem tudná jobban megírni. Megy az össznemzeti néphülyítés, természetesen Polt ellenőrizni fog mindent és mindenkit és egyetlen hatalom megdöntésére kísérletet tevő sem úszhatja meg.

A [email protected]öm ezzel van tele, mert Matolcsy irányvonattal tolja ki a lóvét ez senkiházi kis beszédmondó egyszer megmordult és máris fenyegetni esetleg bezárni kell!

Nagyon megijedhettek a hatalom gyakorlói, ha egy ilyen kis pontot be kell zárni!

Milliárdos sikkasztó fideszes szabad lábon, a földmutyizók, külföldön előnyaralnak, ez a kis pedagógus meg várhatja, hogy mikor érkezik a TEK legalább tíz fővel, hogy megbilincselje.

Jobb lenne már, ha bent lennének a börtönben azok, akik pusztán szabadok szeretnének lenni és benn a börtön szabadságában bátran megélhetnék azt!

Orbánékat a nemzet szabadította ki Prága börtönéből, most az ott szerzett tapasztalatok alapján akarják becsukni azokat, akik a szájukat ki merik nyitni!

K*rvára elég ez a fenyegetés azoktól, akiknek lassan nincs egy becsületes percük!


 

Kommentek

h i r d e t é s