h i r d e t é s

Rázd fel a mindennapokat a Starbucks új téli italkülönlegességeivel!

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam
a- a+

Rázd fel a mindennapokat a Starbucks új téli italkülönlegességeivel!

2024. január 15. - 09:29

Közel 4 millió variációban kérheted kávédat

2024 tele van új lehetőségekkel, hogy igazán önmagad lehess, akár izgalmat, akár megnyugvást keresel. Vedd kezedbe a választás felszabadító érzését már most a Starbucks kávézóiban, ahol a régi és új téli italkülönlegességek mellett, szó szerint milliónyi lehetőséget adunk a kezedbe.  

Tudtad, hogy a kávéfogyasztók egyötöde extra adag eszpresszót kér az italába, és hogy minden tizedik ember koffeinmentesen issza a kávéját? Szóljon az új év a merész döntésekről, és a számodra legideálisabb kávézás élményéről.

Újévi kötényben várnak a tél kedvencei

A téli kávézás szerelmesei újra a kezükben tarthatják kedvenc italaik modern változatát az Almond Biscotti Oat Latte és a Chai Tea Oat Latte személyében. Bár két külön ízvilág, a zabital krémes textúrájával és lágy ízével mindkét italkülönlegesség tökéletes választás akár egy baráti beszélgetés, akár egy téli séta mellé. Az igazi szezonális csavarra vágyók számára a minden kortyával csábító, visszatérő Caramelised Macadamia Oat Latte a tökéletes választás, hiszen a karamellizált makadámidióban rejlő íz-izgalom nem csupán magát a kávét, de a fogyasztóját is felpezsdíti. Az újdonságok között, egyenesen a forrócsokoládé mennyországból érkezett a Golden Caramel White Hot Chocolate, amelyben a gazdag tejszínhabréteg alatt megbúvó fehércsokoládé selymes intenzitását a karamella íze emeli ki.

Legyen olyan, amilyennek te szeretnéd!

A Z generáció és az Y generáció egyre nagyobb hányadának fontos, hogy kávéját a saját ízlése szerint alakíthassa. Mivel a Starbucksnál minden a választás szabadságáról szól, ezt több mint 4 millió íz- és kávévariációval teszi lehetővé vendégei számára. Formáld kedved szerint kedvenc italaidat úgy, ahogy éppen megkívánod. Hideg vagy meleg formában, hagyományos tejjel vagy a már 2022 januárja óta felár nélkül kérhető, többféle tejalternatívával, koffeinmentesen, dupla vagy szimpla eszpresszóval, meglévő vagy egy általad választott ízkombinációban? Te döntesz, ahogy arról is, hogy a markánsabb ízvilágú Starbucks Signature Espresso® Roast vagy a lágyabb, enyhén citrusos jegyekkel rendelkező Blonde ® Roast pörkölésű kávéval innád szívesen az italodat. A Starbucks az otthonodban is tálcán kínálja a minőségi választás lehetőségét, akár a tél egyik kedvenc visszatérő szemeskávéjával, a több mint egy évtizede megalkotott Single-Origin Guatemala Casi Cielo™ személyében. Virágos aromáival, citrusos és kakaós jegyeivel ez a kávé egyszerűen ellenálhatatlan.