h i r d e t é s

Remek agitprop cikket faragtak Scarlett Johansson és Tarlós István találkozásáról

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Remek agitprop cikket faragtak Scarlett Johansson és Tarlós István találkozásáról

2019. szeptember 21. - 10:58

 

A Budapesten forgató színésznő találkozása a főpolgármesterrel.

Tarlós István főpolgármester helyettesével, Szalay-Bobrovniczky Alexandrával együtt fogadta a világsztárt © Marvels Black Widow - Jay Maidment / 2019 Marvel

Tarlós István főpolgármester hivatalában fogadta Scarlett Johanssont, a találkozóról pedig beszámolt a Bors.

Abban még nincs semmi extra, hogy egy politikus, városvezető találkozik a településén tartózkodó világsztárral, ez pontosan így megy a világ minden részén. Az önkormányzati választás közeledésének köszönhetően azonban egy egészen különleges kampányvonalat is beleszőttek a találkozásról szóló cikkbe.

A beszámoló szerint Tarlós a város vezetéséről beszélgetett a színésznővel, akinek elmondta, hogy Budapest nemcsak a filmesek körében, hanem a turisták között is népszerű: 2019-ben Európa legjobb úti céljának választották a fővárost. 

A kötetlen beszélgetésen állítólag "külön elidőztek Óbudánál, ami nem csak egy városrész, de egyben Tarlós István otthona is". Majd jött egy mondat a Bors cikkében, ami minden bizonnyal esélyes a 2019-es önkormányzati választás propagandacikk kampánynagydíjára: 

A színésznő elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul.

A találkozón állítólag a kormány családbarát narratívája is elismerő szavakat kapott: "Az különösen tetszett a színésznőnek, hogy sok fiatalt, kisgyermekes szülőt látott a városban, ami nagyon fontos a jövő szempontjából. Nem minden városban van ez így, ahol élete során forgatott". (index.hu)


 

h i r d e t é s