h i r d e t é s

Rengeteg embert vittek el kábítószer miatt a bulinegyedből

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Rengeteg embert vittek el kábítószer miatt a bulinegyedből

2018. május 13. - 09:47

 

A budapesti rendőrök 12 embert állítottak elő egy erzsébetvárosi szórakozóhelyről kábítószer-fogyasztás miatt - írja a Police.hu.

Az erzsébetvárosi nyomozók a társszervekkel együttműködve 2018. május 12-én hajnalban a VII. kerületben, egy Akácfa utcai szórakozóhelyen tartottak akciót, mert információ merült fel arra vonatkozóan, hogy ott kábítószert fogyasztanak, illetve terjesztenek. Az akcióban az erzsébetvárosi rendőrökön kívül részt vettek a BRFK V., VI. és VIII. kerületi Rendőrkapitányság, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai is.

A szórakozóhelyen a rendőrök házkutatást tartottak, amely során kábítószer fogyasztáshoz kapcsolódó tárgyakat találtak és foglaltak le. A nyomozók a szórakozóhelyről 12 főt előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság az előállított személyekkel szemben kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást. (atv.hu)


 

h i r d e t é s