h i r d e t é s

Rogán Antal és Cecília asszony elit reklámfilmben szerepelnek - VIDEÓ

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Rogán Antal és Cecília asszony elit reklámfilmben szerepelnek - VIDEÓ

2019. január 13. - 08:17

 

Rogán Antallal és Rogán Cecíliával is lehet találkozni a spanyolországi elit szórakozónegyed reklámfilmjében

Részlet a videóból

444 egyik olvasója vette észre, hogy Rogán Antal és felesége, Rogán Cecília szerepel egy reklámfilmben, amelyet a spanyolországi Costa del Sol elit szórakozónegyedét, a Marbellától délnyugatra fekvő Puerto Banúst mutatja be. A házaspár 1:37-nél tűnik fel a reklámfilmben, azt lehet látni, hogy átlagos turistaként, kézenfogva sétálnak

A reklámfilmet még 2012. október 17-én töltötték fel a YouTube-ra amikor Rogán Antal még Budapest V. kerületi polgármester és Fidesz frakcióvezetője volt. Az azóta kabinetminiszterré avanzsáló fideszes politikus imádja a fényűzést, négy évvel később, 2016 júniusában Bordeaux-ban homárlevessel melegített Magyarország Ausztria elleni meccsére a futball Európa-bajnokságon, 2016 októberében már elképesztő luxust kínáló helikopteren utazott el egy esküvőre a családjával, 2017 júliusában pedig egy ötcsillagos római szállodában tűnt fel.

Ami Puerto Banúst illeti, Spanyolország egyik legfelkapottabb, méregdrága butikjairól, éttermeiről és bárjairól ismert szórakozónegyedéről van szó, ahol a nyári hónapokban sok világhírű személyiség is megfordul, az utakon egymást éri a rengeteg Rolls Royce, Ferrari, Lamborghini és Mercedes.

A teljes reklám:

168ora.hu


 

h i r d e t é s