h i r d e t é s


Rogán bevallotta, hogy 20 ezer lehetséges terroristát hozott Európába a Fidesz

Olvasási idő
2perc
Eddig olvastam

Rogán bevallotta, hogy 20 ezer lehetséges terroristát hozott Európába a Fidesz

2017. december 14. - 17:40

 

Meg azt is, hogy fogalma sincs, hogy ezek az emberek most merre vannak és mit csinálnak. - írja a b1.blog.hu.

Forrás: b1.blog.hu

A letelepedési kötvényről is beszélt Rogán Antal propagandaminiszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságának hétfő délelőtti meghallgatásán. A Magyar Nemzet beszámolója szerint a védjegyévé vált, faarccal előadott, automatikus válaszokkal a szokásos mantrát mondta fel:

  • a kötvény gazdasági siker;
  • személy szerint semmi köze a letelepedési kötvényeket forgalmazó offshore cégekhez;
  • nem tárgyalt az orosz törvényhozás a Duma képviselőjével a kötvényekről, mert „nem tartotta a legjobb szórakozásnak, ezért hanyagolta”;
  • tudomása szerint egyetlen ember sem telepedett le Magyarországon, aki a kötvény megvásárlásával letelepedési engedélyhez jutott.

Mindez azért is érdekes, mert korábban a B1 blog is megírta: összesen 19 885 külföldi állampolgár vett ilyen kötvényt. Az állam pedig mintegy 20 milliárd forintot bukott a kötvényhitelek kamatain. (Viszonyításképpen, a kvóta szerint 1300 menekültet kellett volna befogadnunk, emiatt balhézik és kampányol a Fidesz évek óta és ezzel ijesztgeti a hiszékeny embereket a félelempropaganda keretében.)

Ha kicsit visszanézünk az időben, Rogán a 2016-os karácsony előtt, a bukott népszavazási kampányban adott egy interjút a Magyar Hírlapnak, ahol ilyeneket mondott:

Valójában a népszavazáson igennel szavaznának, elvennék az ország döntési jogát afölött, hogy kikkel éljünk együtt hazánkban.

… minden magyar településre jutna belőlük (a migránsokból), ha bevezetnék a kötelező betelepítést.

az európai emberek karácsonyfája alá meglepetésként néhány migráns is érkezhet.

Rogán akkor kijelentette: csak azok nem beszélnek a  bevándorlás és a terrorveszély kapcsolatáról akik a politikai korrektségnek rendelik alá nyilatkozataikat.

Mi viszont azt mondjuk, hogy őszintén kell beszélni a migráció következményeiről.

Nyugat-Euró­pában már a hetvenes években megkezdődött a folyamat, mára kiderült, hogy sikertelen volt.

Megnőtt a terrorveszély, no-go zónák, tehát a bevándorlók által tömbben lakott városrészek alakultak ki, a közbiztonság is romlott.

Rogán úgy látja, ha ez így megy tovább, Euró­pa hamarosan háborút fog vívni a terroristákkal, egyre több lehet a terrorakció, mert a migránsokkal sok potenciális terrorista is érkezett. Helyesnek tartja, hogy a magyar rendőrség vezetői nyugtatják az embereket, 

de szembe kell néznünk azzal, hogy nálunk is bármikor lehet valamilyen terrorcselekmény.

Brüsszel a korlátlan, ellenőrizetlen bevándorlás támogatásával, majd a kötelező szétosztási kvótával egyszerre ránk terhelte a terrorveszély lehetőségét.

A Fidesz nemcsak a kvótát ellenzi, hanem az unió egész bevándorláspolitikáját is. Azt szeretné, hogy ne jöjjön egy migráns se, erősítsék meg a külső határokat, akik illegálisan Euró­pába jöttek, azokat vigyék el a kontinensen kívüli menekülttáborokba, amelyekben emberhez méltó körülményeket kell teremteni.

Ehhez képest Rogán gyakorlatilag a Parlamentben vallotta be, nyilvánosan, hogy

a Fidesz a kötvénybiznisszel engedett be ellenőrizetlenül 20 ezer embert az Európai Unióba.

Ha követjük és elhisszük Rogán és a kormány propagandáját, akkor ezzel az ellenőrizetlen bevándorlással megnőtt a terrorveszély az országban és Európában, azaz

Rogán a saját félelem-propagandáját hazudtolta meg a hétfői meghallgatásán. 

Hiszen a Fidesz (és nem Brüsszel!) támogatta ezeknek az embereknek a korlátlan beutazását, letelepedését. Ahogy korábban megírtuk, a letelepedési kötvényt ugyanis boldog-boldogtalannak árusították; aki ki tudott pengetni egy kis pénzt, azt ellenőrizetlenül engedték be az EU-ba. Rogán azt is beismerte, hogy nem tudni, hogy ezek az emberek hol vannak és mit csinálnak.

b1.blog.hu


 

h i r d e t é s

betöltés..