h i r d e t é s

Rogán szomszédja 57,7 millióért dolgozik a paksi atomerőműnek

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam
a- a+

Rogán szomszédja 57,7 millióért dolgozik a paksi atomerőműnek

2018. április 14. - 08:17

Csetényi Csaba cége a médiamegjelenésben segít.

A kép illusztráció! - Forrás: mno.hu

Ha állami érdekeltségek médiamegjelenéséről van szó, akkor kihagyhatatlan a Csetényi Csabához köthető cégvilág. - írja az mfor.hu

Egy viszonylag friss, idén márciusban kötött szerződés szerint a Rogán Antal miniszter kapcsolati hálójába tartozó üzletembert az új paksi blokkok megépítésére létrehozott vállalat is alkalmasnak találta arra, hogy a segítségével kommunikáljon a médián keresztül.

A Paks II. Zrt honlapján találtunk rá a dokumentumra, amely szerint a Network 360 Reklámügynökség Zrt. és Affiliate Network 360 Kft. által alkotott konzorcium 57,7 millió forintért lát el médiatervezéssel és médiavásárlással kapcsolatos feladatokat.

Az állami kommunikációs közbeszerzési piacon klasszikusnak számító konzorcium dolga az lesz, hogy a paksi atomerőművi bővítés minél több helyet kapjon a helyi, regionális és országos médiában.

A szerződésből nem derül ki, hogy az 57,7 millió forint nettóban vagy bruttóban értendő. Azt viszont lehet tudni, hogy a megbízás az idei első félévére szól, a szerződés határideje pedig 2018 július 31. Az összeg egyébként egyáltalán nem számít kiemelkedőnek a konzorcium esetében, a Liget Budapest Projekthez kapcsolódó kommunikációs munkára például közel 1 milliárd forintért szerződtek tavaly. Igaz, a mostani esetben csak néhány hónapi megbízásról van szó.

Ezt megelőzően januárban tett nyilvánossá beszerzésekről szóló dokumentumokat a Paks II. Zrt. Az egyik, 2025-ig szóló kontraktus gépjárművek bérléséről szól: a Mercarius Kft. ezért 809,8 millió forint illeti meg. Összesen hat szerződést publikált akkor a cég, ezek együttes több mint 3 milliárd forintról szóltak. Ebből 2 milliárd egy ingatlanvételről szólt, amelyben a másik szerződő fél a jelenlegi atomerőművet működtető vállalat, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

 

Szerző: Baka F. Zoltán / mfor.hu


Kommentelne? Kattinson ide!

h i r d e t é s

Clicky