h i r d e t é s

Schmidt Mária: színvonaltalan, tudatlan nyugati senkik leckéztetnek és oktatgatnak minket

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Schmidt Mária: színvonaltalan, tudatlan nyugati senkik leckéztetnek és oktatgatnak minket

2019. január 04. - 07:47

 

A Terror Háza Múzeum főigazgatója hosszú elemzést írt arról, hogy szerinte Kelet-Európa azért nélkülözhetetlen a Nyugat számára, mert „mi szolgáltatjuk a felsőbbrendűségük élő bizonyítékát!” - írja a veszpresszo.hu.

Forrás: 168ora.hu

Schmidt Mária a blogjában azt írta: erről szól az Európai Unió minden egyes napja. 

Színvonaltalan, tudatlan nyugati senkik, nemegyszer tök isiászosan leckéztetnek és oktatgatnak minket, olyan kötekedő módon, amit volt gyarmataik esetében eszükbe sem jutna megengedni maguknak!

– ez volt az egyik végkövetkeztetése Schmidt Máriának, aki írásában a 18. századi francia felvilágosodástól indult, majd Angela Merkelnél kötött ki.

A Terror Háza Múzeum főigazgatója azt írja:

Portugál, holland, belga, luxemburgi és svéd senkiháziak igazítanak el bennünket a helyes és illő viselkedésről, mintha óvodában lennénk!

Szerinte ezeknek az országoknak a képviselőit ez a tőlünk nyugatra évszázadok alatt kifejlődött felsőbbrendűségi, értsd még: übermensch attitűd vértezi fel arra, hogy minket folyamatosan kioktassanak.

Minket meg az évszázadok alatt belénk táplált kisebbségi érzés, bizonyítási kényszer, hogy ne röhögjük ki őket és ne menjünk el mi is hozzájuk, leiskolázni és lealázni őket

– fogalmazott Schmidt Mária, aki szerint ez a kioktatás „rájuk férne”.

veszpresszo.hu


 

h i r d e t é s