h i r d e t é s

Szabadlábra helyezték a ceglédi férfit, akit négyéves lánya elleni szexuális erőszakkal gyanúsítanak

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Szabadlábra helyezték a ceglédi férfit, akit négyéves lánya elleni szexuális erőszakkal gyanúsítanak

2020. február 14. - 11:49

 

A Blikk információi szerint, egy év börtön után szabadlábra helyezték a román állampolgárságú férfit, aki a gyanú szerint egy ceglédi munkásszállón megerőszakolta négyéves lányát. - írja a 444.hu.

Illusztráció: pixabay.com

A kislányt még 2018-ban vitték kórházba, amiért fájlalta a lábát, az orvosnál viszont kiderült, hogy a kislány combcsontja el van törve és a nemi szerve is vérzik. A nőgyógyász azt is megállapította, hogy a kislánnyal nemi erőszak történt, de a munkásszállón élő szülők szerint csak egy tégla esett a gyerekre, ez okozta a sérüléseket. Az apát ezután őrizetbe vették, a gyereket pedig nevelőszülőknél helyezték el.

A gyanúsított ügyvédje megerősítette a lapnak, hogy a férfit szabadon engedték miután az ügyészség helyt adott a fogvatartás megszünéséről szóló indítványnak. A férfival szemben jelenleg nincs semmilyen kényszerítő intézkedés.

Most még egy szakvéleményre várunk, aztán szerintem a nyomozás lassan véget ér. Jelenleg a feleségével van, és minden vágyuk, hogy újra ők nevelhessék a kislányukat

 – mondta a Blikknek Surdy Miklós ügyvéd. 

444.hu


 

Kommentek

h i r d e t é s