h i r d e t é s

Szijjártó jobban kívánta a répareszelőt, mint Lavrov kérdéseit a dunakeszi vacsorán

Olvasási idő
kevesebb, mint
1 perc
Eddig olvastam

Szijjártó jobban kívánta a répareszelőt, mint Lavrov kérdéseit a dunakeszi vacsorán

2017. február 28. - 07:12

 

Egy futsalos haverja piásan mesélte, hogy Szijjártót az agyvérzés kerülgette, mert a Rogán, Habony, Questor kötvénybalhé miatt, Lavrov orosz külügyminiszterrel töltött estéje élete legnehezebb pillanatainak egyike volt.

Lavrov idegs - Forrás: Russia Insider

Lavrov elszámoltatni jött, nem vacsorázni!

Amikor képeket közöltek a vacsoráról, látható volt, hogy Lavrov jobban hasonlított egy haragos Rotweilerre, mint egy vérbeli külügyminiszterre. Pedig Lavrov egy igazi külügyi fapofa, azonban borzasztóan fel tud dühösödni, ezt már többször lehetett látni, a világ különböző hírügynökségeinek oldalain.

Lavrov nem a magyar külügyminiszter feleségének főztje miatt ment Dunakeszire, hanem a letelepedési kötvény oroszokra eső részének elszámoltatásáért, ha éhes volt biztos evett, de inkább a mi kis fodrásztüneményünk életét ette.

Moszkvai pletykák szerint a Questor vezetője Tarsoly Csaba, nem tudott elszámolni közel 200 millió USD-vel.

Ez az összeg abban a városban nem döbbenetes, hiszen ott a mértékegység a milliárd, csak egyszerűen nem szeretik, ha átverik őket. Amennyiben a pletyka igaz nem szeretnék a szereplők bőrében lenni, mert jobb érzés lehet egy répareszelővel szexuális életet élni, mint az orosz medvével haragban lenni!


 

h i r d e t é s