fbpx Szijjártó Péter: Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen | CIVILHETES

h i r d e t é s

Szijjártó Péter: Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Szijjártó Péter: Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen

2019. november 25. - 10:08

 

Szünet nélkül folytatódnak a bevándorláspárti erők támadásai Magyarország ellen - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap az MTI-vel.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közzétett képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal a Nemzetközi Migrációs Politikát Fejlesztő Központ (International Centre for Migration Policy Development, ICMPD) bécsi tanácskozásán 2019. november 21. MTI/KKM/Borsos Mátyás

A miniszter közleményében arra reagált, hogy Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter a Der Tagesspiegel című német napilap vasárnapi számában ismét kritizálta Magyarországot, amiért nem fogad be illegális bevándorlókat.

Jean Asselborn szerint a jogállamiság Magyarországon nincs megfelelő állapotban

- ismertette a cikkben foglaltakat Szijjártó Péter a kommünikében.

Azt írta: a luxemburgi külügyminiszter Soros György üzletember, Frans Timmermans, az Európai Bizottság leköszönő és egyúttal leendő alelnöke és Jean-Claude Juncker, a bizottság leköszönő elnöke szövetségese, ők meg akarják szervezni a bevándorlást. Orbán Viktor miniszterelnök viszont a magyar emberek szövetségese a bevándorlás elleni harcban.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: Magyarország olyan jogállam, ahol a magyar emberek biztonsága és jogai a legfontosabbak. És Magyarország egy olyan uniós tagállam, amely betartja az európai szabályokat, amikor megvédi a saját határát, amely az Európai Unió külső határa is egyben.

(MTI)


 

Kommentek

h i r d e t é s