fbpx Titkos alagút épül Orbánnak a Puskásban? | CIVILHETES

h i r d e t é s

Titkos alagút épül Orbánnak a Puskásban?

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Titkos alagút épül Orbánnak a Puskásban?

2021. február 23. - 17:40

 

Titkos alagutat akarnak építeni Orbánnak a Puskás Arénába

A kép illusztráció! - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Orbán Viktor egy saját alagutat akar építeni a Puskás Arénába 2 milliárd forintért, állítja Stummer János, a Jobbik országgyűlési képviselője, a Parlament Nemzetbiztonsági bizottságának elnöke.

Stummer azt mondja, a terv azért került hozzá, mert az alagútról szóló beruházást a Nemzetbiztonsági bizottságon keresztül akarták titkosítani.

"Hétfőn már jeleztem, hogy a bizottság elnökeként nem hagyom jóvá a tervet, és nem hagyom napirendre kerülni a keddi bizottsági ülésen. Aztán hétfő délután megjelent az irodámba Halász János, a bizottság fideszes alelnöke, és jelezte, hogy módosítani fognak a napirenden, hogy dönthessünk a keddi ülésen a stadionban tervezett titkos alagútról. Mármint, hogy ők dönthessenek, hiszen a Fidesznek többsége van ebben a bizottságban is. Az ülésen pedig Halász János, Lezsák Sándor, Móring József és Hubay György meg is szavazták ezt a titkosított alagutat a főnöküknek" – magyarázta Stummer a Facebook-oldalán közzétett videóban.

Stummer azt is elmondta, úgy érzi, nem maradt más választása, mint hogy tájékoztassa a nyilvánosságot, és vállalja a mostani lépésének jogi és politikai következményeit.

Később nyilatkozott az azonnali.hu-nak, és elmondta: az alagútnak még nem volt kidolgozott nyomvonala, annak csak a végpontja volt meghatározva, méghozzá a Puskás Ferenc Stadionban a VIP-páholya alatt.

Az ügyben a 24.hu megkereste a Miniszterelnökséget. Szintén keresték Halász János fideszes képviselőt, ám egyelőre nem érték el. Ugyancsak írtak Fürjes Balázsnak, az aréna felépítéséért felelős politikusnak is, hogy a korábbi terveknek része volt-e ilyen átjáró. (24.hu)


 

Kommentek

h i r d e t é s