h i r d e t é s

Tragédia a 37-esen – egy csecsemő és apukája is meghalt a balesetben

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

Tragédia a 37-esen – egy csecsemő és apukája is meghalt a balesetben

2019. augusztus 09. - 08:26

 

Súlyos baleset történt csütörtök reggel a 37-es főúton, egy bosnyák kamion és egy lengyel személyautó ütközött össze. - írja a borsod24.com.

 Az autóban utazó családból az apuka és néhány hónapos csecsemője halt meg a balesetben

– számol be a tragédiáról a MInap.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján csütörtök reggel 8 óra körül a 37-es számú főút 31. kilométerszelvényében – Szerencs közelében – egy lengyel személygépjármű és egy bosnyák felségjelzésű kamion ütközött össze – tájékoztatta szerkesztőségünket Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az elsődleges adatok csupán annyiról szóltak, hogy hárman sérültek meg a balesetben. A sajtóreferens aztán 9 óra után már a helyszínről arról tájékoztatta a minap.hu-t, hogy az autóban utazó alig pár hónapos csecsemő és édesapja sajnos nem élte túl az ütközést. Az édesanya állapotáról annyit tudunk, hogy kórházba szállították, állapotáról egyelőre nincsenek hírek.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút balesettel érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Mezőzombor irányába terelik.

A rendőrség kéri a közlekedőket, hogy a balesettel érintett útszakaszt kellő körültekintéssel közelítsék meg.

borsod24.com


 

h i r d e t é s