h i r d e t é s

TV2: újabb zaklatási vád Havas ellen, megszólalt a következő híresség, aki áldozatnak vallja magát

Olvasási idő
1perc
Eddig olvastam

TV2: újabb zaklatási vád Havas ellen, megszólalt a következő híresség, aki áldozatnak vallja magát

2017. december 09. - 06:57

 

Újabb híresség állítja: őt is zaklatta szexuálisan Havas Henrik. - írja a Blikk

A Baukó Éva állítása után kirobbant botrányt követően most újabb ismert ember jelentkezett, aki a TV2 hírműsorában, a Tényekben állította: őt is zaklatta Havas Henrik. Különös, de ezúttal is egy valóságshow-szereplő volt az, aki – legalábbis szerinte – a Tanár úr áldozata volt. Molnár Anikó azt mondja, vele is évekkel korábban történt az eset, amikor a Havassal közös könyvükön dolgoztak.

Anikó elmesélte, hogy volt olyan, amikor egymás mellett ültek a kanapén, majd Havas megragadta a kezét és a combjára tette.

- Ezután azt mondta: „Na, fogja már meg!” – mondta Anikó, később pedig meg is magyarázta, hogy Havas szerinte azt szerette volna, hogy Anikó a nadrágján keresztül simogassa az újságíró férfiasságát. Máskor Havas ajándékot vett Anikónak, egy vibrátort, amit ő – természetesen – meglehetősen különösnek tartott. Igazán azonban az verte ki nála a biztosítékot, hogy Havas egy alkalommal búcsúzáskor minden különösebb előjel nélkül megcsókolta őt. Anikó úgy érezte, ő mindvégig érzékeltette Havassal, hogy nem fogadja a férfi közeledését, ez azonban – állítása szerint – nem szegte a kedvét a Tanár úrnak.

Havas szerint lassan összeáll a kép Havas Henrik a Facebookon újabb bejegyzést tett közzé: „Ahogy letettem a telefont, Németh Szilárd hívott, az ATV hírigazgatója azzal, hogy szó sincs semmiféle felfüggesztésről, vagy akár vizsgálatról, az ATV vezetése kiáll mellettem, nyilvánvalóan valótlannak tartja a vádakat. Erről kiadnak egy közleményt, de szeretnének kívül maradni ezen az őrületen. Éppen ezért, ha mindenképpen védekezni akarok, ezt tegyem máshol, akár a Hír TV-be is elmehetek. Na, ezen meglepődtem! Rengetegen hívtak, és lassan összeállt a kép, hogy mi is történt valójában. Azt valószínűsítem, hogy a Fidesz – értsd ezalatt az agytrösztjét – azt feltételezhette, hogy a könyvem mögött valójában az ATV, illetve a tulajdonos, a Hit Gyülekezete áll.  Amikor engem támadtak, igazából azt jelezték, hogy nekik ez nagyon nem tetszik! Önmagában a könyv nyilván nem okozott örömet, de a gondolat, hogy a Gyülekezet ne adj, Isten támogatná a Jobbikot… Na, ez verhette ki a biztosítékot a Fidesznél! Lehet, hogy nem így van, de nagyon valószínűnek tartom, hogy ez a verzió az igaz.”


 

h i r d e t é s